Cum iti poate influenta starea de bine un picnic in natura

De-a lungul timpului natura a devenit escapada unei societăți aflate în continuă schimbare. Întotdeauna a existat o permanentă conexiune între om și natură, iar viața trăită departe de agitația urbană este opțiunea tot mai multor persoane. Natura are darul de a-ți oferi acea liniște interioară, acel sentiment de siguranță, de iubire pentru lucrurile mici care îți aduc fericirea.

Odată cu venirea primăverii și a verii, totul renaște. La fiecare pas natura ne dovedește că există viață peste tot, iar sosirea ei readuce bucuria de a zburda liberi prin codrul plin de verdeață. O ieșire în mijlocul naturii într-o după amiază plăcută este modul perfect de a te reconecta cu tot ce te înconjoară, dar și de a petrece timp alături de cei dragi. Indiferent cu cine optezi să îți petreci timpul, un picnic este întotdeauna ideea perfectă, iar pentru a te bucura de aventură ai nevoie de un mini-plan care să te ajute să te relaxezi.

Alege locul unde vrei să îți petreci timpul!

Pentru a avea parte de o după-amiază perfectă, ai nevoie să găsești locul ideal unde să te poți bucura alături de cei dragi de timpul petrecut în aer liber. O mică poiană la poalele munților, o pădure sau o zonă verde de la periferia orașului sunt doar câteva dintre locurile spre care te poți orienta. Însă, înainte de a alege destinația finală, stabilește cum dorești să îți petreci timpul.

Adună-ți familia și bucură-te de o după amiază perfectă!

Nimic nu se compară cu timpul petrecut alături de cei dragi, iar o zi în natură te va ajuta să îți faci amintiri de neuitat. Cu toții visăm la un moment de liniște în care să ne putem deconecta de grija problemelor și să oferim toată atenția noastră familiei. Această perioadă te poate ajuta să fii mai aproape de visul tău. Tot ce trebuie să faci este să începi organizarea unei escapade în natură. Pentru ca totul să iasă perfect, noi îți venim în ajutor cu o serie de accesorii care să te ajute să te bucuri din plin de momentul tău.

Binoclu digital PULUZ, Functie Foto, Ecran LCD, Zoom 10X, NightVision, cu Suport Pentru Gat

Binoclul digital PULUZ trebuie să fie nelipsit din geanta pentru picnic.  Este util pentru persoanele aventuroase și care vor să fie pregătite să își înregistreze amintirile frumoase. Binoclul este fabricat din materiale de înaltă calitate ceea ce îl face rezistent la zgârieturi și daune externe, iar datorită ecranului LCD poți vedea numărul de fotografii făcute.
puluz

Lanterna SupFire GF01-A cu Zoom, 2.5W, 140 lm, 5400 mAh, functie Powerbank, incarcare USB, IP34

Iluminată în mai multe moduri, lanterna Supfire GF01-A se distinge prin eficiența ridicată și o baterie reîncărcabilă care oferă până la 12 ore de funcționare. Designul său inteligent o face ușor și plăcută de utilizat, iar rezistența la apă IP34 vă permite să o utilizați chiar și în condiții foarte solicitante. O puteți folosi cu succes, de exemplu, în timpul unei sesiuni de pescuit. Lanterna poate ilumina în mai multe moduri și culori, făcând-o ideală pentru multe situații. Alegeți unul dintre modurile disponibile și reglați lumina în funcție de situație. Opțiunile oferite de Supfire includ, de exemplu, lumina albă, lumina stroboscopica galbenă, lumina albastră, lumina purpurie și lumina din spate. Așadar, posibilitățile sunt cu adevărat vaste! Dispozitivul oferă, de asemenea, un zoom telescopic convenabil. Prin urmare, lanterna poate oferi atât lumina focalizată, cât și difuză, chiar și pe distanțe mari. Indiferent de ce aveți nevoie, GF01-A va lumina în mod fiabil întunericul. Lanterna este echipată cu o baterie de 5400mAh. O puteți încărca cu un cablu USB obișnuit în aproximativ 7 ore. După acest timp, în funcție de modul de lumină ales, dispozitivul poate funcționa până la 12 ore!
supfire

Camera multifunctionala BlitzWolf BW-KC1 Pink pentru copii, Aparat foto, Consola jocuri, Acumulator 1000 mAh, Memorie 16 GB

Camera multifuncțională Blitzwolf îi va permite copilului tău să creeze într-o multitudine de moduri. Cu aceasta, tânărul tău artist poate face fotografii continuu sau selfie-uri. De asemenea, poate înregistra videoclipuri 1080p / 30FPS. Dispozitivul acceptă, de asemenea, bliț, timelapse și zoom 4x. Camera este compatibilă cu carduri TF de până la 64 GB, în timp ce pachetul standard conține unul de 16 GB – suficient pentru a stoca o mulțime de videoclipuri și fotografii! Surprizele nu se termina aici! BW-KC1 oferă copilului tău și mai multe oportunități de a crea materiale creative. Micii artiști își pot condimenta fotografiile și videoclipurile cu 7 filtre și 8 efecte speciale. Există, de asemenea, până la 40 de cadre disponibile. Deci, copiii au multe posibilități de a-și decora creațiile.
blitz