bicicleta

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10

O tură mai lungă cu bicicleta în weekend, poate fi de cele mai multe ori exact acel ceva de care avem nevoie pentru a ne detașa de încărcăturile cu care vine la pachet viața de zi cu zi. Indiferent dacă practici de ceva vreme ciclismul sau abia ai pătruns în această lume a adrenalinei pe două roți, noi suntem aici să-ți prezentăm câteva accesorii care ți-ar putea face timpul petrecut pe bicicletă mult mai plăcut și mai interesant. Iată la ce ne-am gândit că ți-ar fi de folos:

Geantă de bicicletă impermeabilă cu suport pentru telefon

 bicicleta

Indiferent dacă vorbim de o tură mai lungă cu bicicleta pe munte, în oraș sau de ce nu, de o mică excursie între anumite orașe, credem că ai mare nevoie de un suport de bicicletă pentru telefon, tocmai pentru a nu-ți mai face griji unde stă telefonul tău cât timp folosești GPS-ul. De asemenea, cu siguranță te-ai confruntat măcar o dată cu situația în care ai fost nevoit/ă să-ți depozitezi în buzunarele de la haine acele lucruri mărunte, dar de care aveai nevoie să-ți fie la îndemână. Ei bine, cu această geantă de bicicletă impermeabilă cu suport pentru telefon, care se atașează foarte ușor pe cadrul bicicletei, vei avea la îndemână toate lucrurile de care ai nevoie, fără să te mai încurce în timp ce pedalezi.

Lumini pentru bicicletă

 bicicleta

Plimbările cu bicicleta sunt atât de plăcute încât parcă ai vrea să dureze cât mai mult, prin urmare, nu se știe niciodată când te prinde noaptea pe bicicletă, de aceea, pentru o experiență în care siguranța ta să fie lucru cert, ai mare nevoie de o lanternă pentru bicicletă, care să poată fi încărcată foarte rapid printr-un port micro USB și care de asemenea, să fie rezistentă la apă, în cazul în care începe să plouă.

Sistem de prindere pentru camere video sport

 bicicleta

Știi ce e mai frumos decât momentul propriu-zis în care ai trăit o experiență memorabilă?

Răspunsul este simplu: să ai posibilitatea să vizionezi acea experiență peste ani sau să împărtășești acea experiență și cu cei dragi. Sistemul de prindere pentru camere video sport este fix ceea ce ai nevoie pentru a face acest lucru. Nu mai sta pe gânduri și începe să colecționezi amintirile propriilor aventuri!

Sperăm că acest articol te-a ajutat, aducându-ți un plus de inspirație despre cum să abordezi o tură lungă pe bicicletă cu mai multă plăcere!

 

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10