cu skate-ul in parc

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10

Skate-ul este, pentru marea majoritate a tinerilor, acel mijloc de transport indispensabil, mai ales într-un oraș aglomerat. Te ajută să te deplasezi dintr-un loc în altul fără a avea grija statului în trafic. Totodată, tinerii profită de skate și pentru a se aduna în locurile special amenajate, socializând unii cu ceilalți.

În același timp, odată cu dezvoltarea rețelelor sociale, skatepark-ul a devenit și un soi de platou de filmare. Cu toții încearcă să execute diferite trick-uri, să posteze fotografii sau să se filmeze în timp ce se dau pe skate. Tehnologia îi ajută, telefoanele mobile fiind tot mai performante la capitolul acesta al camerei foto / video.

cu skate-ul in parc

Importantă pentru tot acest proces este și protecția telefonului, dincolo de protecția celui care folosește skate-ul. Telefonul mobil este principalul device care este folosit pentru a imortaliza momentele din skatepark. Protecția telefonului mobil este importantă, așa cum vă spuneam. Pentru a nu risca să îl deteriorați la un eventual impact cu solul, dar și pentru a vă oferi o protecție vouă în cazul în care are loc un accident, noi avem câteva recomandări care sperăm să vă ajute.

 

Huse pentru toate modelele de telefon mobil

Îți venim în ajutor cu o gamă completă de huse pentru telefonul tău mobil. Confecționate din cele mai rezistente și durabile materiale, acestea îți vor proteja telefonul mobil atât în cazul în care este în buzunar în momentul impactului, cât mai ales dacă acesta are contact direct cu solul. Disponibile într-o mare varietate de forme și culori, te vor ajuta să îl asortezi perfect cu skate-ul. Poți opta pentru una dintre variantele de mai jos și te vei putea bucura de un telefon funcțional și bine protejat.

Folii de protecție pentru ecranul telefonului mobil

Alt accesoriu care nu are voie să lipsească de pe telefonul tău mobil este folia de protecție a ecranului. Cea din sticlă securizată oferă protecție îndelungată împotriva zgărieturilor, în timp ce foliile complete îmbracă device-ul în totalitate, oferind astfel o protecție și mai bună. Alege una dintre variantele de mai jos, pentru modelul telefonului tău și fii protejat în cazul unui eveniment nefericit în skatepark.

Selfiestick pentru toate tipurile de telefon mobil

Ne gândim întotdeauna cum să îți venim în ajutor în momentul în care vrei să devi creativ. Dacă îți place să te filmezi în drumul tău zilnic prin oraș ori vrei să imortalizezi mai bine trick-urile din skatepark, avem o gamă variată de selfiestick-uri care îți vor îmbunătăți considerabil calitatea filmărilor ori a fotografiilor.

Ne place să oferim tuturor o alternativă, iar sfaturile prezentate sperăm că ți-au fost de ajutor în alegerea echipamentului de protecție pentru telefonul tău mobil. Noi ne dorim să îți dezvolți pasiunile și vrem să faci acest lucru fiind protejat; atât tu, cât și echipamentul pe care îl folosești pentru a-ți crea conținutul de pe rețelele de socializare.

Dacă ți-am fost de ajutor, spune-ne: tu pe unde te dai cu skate-ul?

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10