beneficiile inotului

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10

Există numeroase beneficii pe care le poți obține asupra corpului tău dacă integrezi înotul ca formă de mișcare în programul tău săptămânal. Înotul este o modalitate excelentă prin care să-ți lucrezi cu ușurință întregul corpul, iar pe deasupra, îți îmbunătățești și sistemul cardiovascular. Totodată, într-o oră de înot vei arde aproape la fel de multe calorii ca atunci când alergi, iar cel mai mare avantaj este acela că atunci când înoți nu pui deloc presiune pe oasele și articulațiile tale.

Chiar dacă atunci când vine vorba de înot există suficiente motive care ar putea să te convingă de faptul că merită să faci asta, nu putem neglija faptul că înotul poate să devină un sport destul de plictisitor pentru tine, mai ales dacă nu îl practici la un nivel de performanță, unde în spatele orelor de antrenament ar sta cu siguranță o motivație de fier, care nu te-ar lăsa să renunți. În schimb, dacă în cazul tău nu este vorba de așa ceva, același bazin, aceeași priveliște, același traseu, sunt doar câteva dintre aspectele care pot contribui la scăderea motivației de a practica acest sport. Așadar, în acest caz, ce poți face?

Monitorizează-ți antrenamentele

Monitorizarea antrenamentelor ar putea fi exact acel ceva de care ai nevoie pentru a porni la fiecare antrenament cu un plus de motivație. În acest caz, un smartwatch rezistent la apă sau care dispune de o carcasă rezistentă la apă, va avea foarte multe funcții interesante de care te vei putea bucura și care totodată te va ajuta să evoluezi din punct de vedere fizic.

beneficiile inotului

Realizează un after movie al antrenamentelor tale

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să realizezi un after movie al antrenamentelor tale?

Din punctul nostru de vedere, ar fi incredibil să poți face o serie de montaje din timpul desfășurării antrenamentelor tale și nu doar din simplul fapt că ai putea imortaliza niște cadre de acțiune care i-ar putea molipsi și pe alții să se apuce de înot, dar ai putea ține astfel și o evidență a evoluției tale. Totodată, îți oferă posibilitatea să observi acele lucruri ce pot fi îmbunătățite la tehnica ta de înot, iar carcasa de protecție rezistentă la apă pentru camera ta video sport este singurul lucru de care ai nevoie pentru a realiza aceste planuri, fără să stai cu grijă că ți s-ar putea defecta camera de la contactul cu apa.

Husă pentru telefon rezistentă la apă

De cele mai multe ori, când vine vorba de înot nu prea ai nevoie de telefon, însă cu siguranță te-ai confruntat cel puțin de câteva ori, cu momente în care ai fi vrut să îți iei telefonul cu tine lângă bazin, fie pentru o poză sau pentru că aveai notat planul de antrenament, fie că așteptai un telefon important. Ei bine, în fiecare din aceste cazuri, o husă pentru telefon rezistentă la apă te va salva de la orice situație în care vei avea nevoie să ții telefonul aproape. Așadar, iată gama noastră de huse pentru telefon rezistente la apă:

Acestea fiind spuse, sperăm ca aceste sfaturi să te ajute să nu-ți mai lipsească motivația și bucuria de a face cât mai mult sport!

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10