O privire aruncata pe furis in vitrina cu dulciuri si rasfat culinar, un zambet surprins pe fata unei persoane pe care tocmai ai cunoscut-o, intoarcerea ultimei pagini a cartii pe care ai citit-o pe nerasuflate, primii pasi de dans in fata unor spectatori, proiectul pe care l-ai implementat cu succes, primul zbor cu avionul, ultima baie in mare dintr-o vara secetoasa, primul fulg de nea care ti-a atins obrazul cald de emotie sau nelinistea, amestecata cu fericire nebuna, de la prima intalnire. Toate sunt momente. Si le culegi pe toate si le arhivezi pentru timpuri mai tarzii. Le asezi in fisiere, pe zile si ani (mai ceva ca pe rafturile si camarile pline de dulceturi), si le accesezi de fiecare data cand vrei sa iti aduci aminte de… tine. Cel mai important lucru este sa stii sa traiesti momentul, sa profiti de el si sa il scuturi de tot ce este mai bun. E ca o pinata de la petrecerea de aniversare. Te avanti cu ochii inchisi spre necunoscut si lupti pana iti primesti dulciurile mult dorite. Si pentru ca momentele tale sa fie imortalizate in detaliu, iPhone 7 & 7 Plus iti vin in ajutor.

Ele iti vor tine realitatea mai aproape decat iti imaginezi, la o simpla atingere a ecranului. Vor fi alaturi de tine peste tot si in tot ceea ce vrei sa faci si te vor ajuta sa iti creionezi si salvezi cat mai multe fisiere cu amintiri. Lansarea, in sine, a acestor telefoane a fost un moment pe care milioane de utilizatori l-au trait. Si pentru trairea cat mai multor momente alaturi de telefonul tau, cumpara-i o husa de protectie de pe Lerato.ro! Ca, vorba aia, ai de unde alege.

Deoarece aceste telefoane se zgarie foarte usor, inca de cand sunt scoase din cutie, poti alege o carcasa care sa ii prelungeasca cu mult anii de viata. Indiferent de culoare, forma, stil, material sau design Otterbox, UAG si 4smarts iti vin in ajutor. Iar pe Lerato.ro gasesti o gama variata de produse, la un click distanta de momentele tale. Chiar daca iPhone 7 & 7 Plus sunt rezistente la apa, nu incerca sa inoti cu ele fara o husa de protectie corespunzatoare.

Huse Otterbox – puteti alege dintre modelele Symmetry, Symmetry Clear, Strada sau Defender

otterbox-iphone-7-cases

Huse UAG – gama completa Pathfinder, Plasma si Monarch

huse-uag-iphone-7-lerato

Carcase 4smarts – variantele transparente Ibiza sau husele tip carte, Kyoto

4smarts-ibiza-lerato

Traieste-ti momentul cu telefoanele momentului!

Intra pe Lerato.ro si prelungeste aceasta senzatie dulce cu husele de protectie!