Este negru, este puternic, invaluit intr-o umbra de mister si sobrietate si capabil de lucruri care par imposibile. Este precum un calugar din filmele de actiune, care te uimeste prin miscarile si tehnicile lui de lupta si prin puterea lui de a sparge diverse lucruri. Produsul de astazi este un fel de luptator sub acoperire. Vorbim, asadar, despre noile carcase Monarch, de la UAG, al caror unic tel este protejarea telefoanelor iPhone 7.

UAG Monarch iPhone 7

Husele de protectie au un design premium si sunt lucrate cu precizia si atentia unui maestru bijutier, dar cu duritatea unui fierar. Stim deja ca au fost create pentru telefoanele iPhone 7, dar care sunt, mai exact, calitatile lor? Seria Monarch se diferentiaza de restul modelelor de carcase UAG printr-o mai mare rezistenta la socuri si cazaturi, depasind de doua ori standardele militare de protectie obisnuita (stii cum se spune, daca au trecut toate standardele militare din Statele Unite, cu siguranta, iti va satisface si depasi nevoile tale). Acest lucru inseamna ca telefonul tau va putea fi aruncat de la inaltime si va trai sa povesteasca experienta sa.

Un alt factor decizional important sunt cele 5 straturi de protectie ale carcasei. Ce sunt aceste straturi? Sunt precum echipamentele si costumele de astronauti: diferite materiale care te protejeaza in spatiu. In ceea ce priveste husele Monarch, primul strat este un cadru armat care protejeaza toate extremitatile. Urmeaza un strat de piele de calitate, unul din policarbonat, inca unul din aliaj metalic si, in prima linie de atac, se afla un strat din cauciuc, rezistent la impact. Altfel spus, telefonul tau este pe maini bune.

uag-monarch-iphone-7-p1

Carcasa este croita astfel incat, atunci cand intorci telefonul si incerci sa il asezi cu ecranul pe ceva, acesta nu atinge nicio suprafata plana si nu poate fi lovit sau zgariat. Un alt lucru important si util de retinut este faptul ca butoanele de pe marginea telefonului nu isi pierd din functionalitate, desi sunt acoperite de carcasa. Pot fi atinse la fel de usor si isi fac treaba asa cum au fost gandite initial. In cazul in care nu te-ai convins pana acum daca merita sa achizitionezi o astfel de carcasa, poate garantia de 10 ani iti va face cu ochiul si te va determina sa iei o hotarare.

uag-monarch-iphone-7-p3

Husele Monarch sunt gandite pentru a asigura protectie telefonului tau, indiferent de momentul zilei si de locul in care te afli. Sunt huse cu personalitate, pregatite special dupa standarde militare, pentru a oferi siguranta si incredere utilizatorilor. Aspectul acestora poate fi usor rigid, insa nu judeca un produs dupa aparente, ci dupa ce stie sa faca. Iar Monarch are niste asi bine ascunsi in… straturi!

uag-monarch-iphone-7-p2

Husele UAG Monarch se gasesc in 2 variante de culori, iar pentru a va face o idee cat mai exacta asupra calitatilor acestor tipuri de carcase va invitam sa urmariti review-ul video de mai jos:

Intra pe Lerato.ro, achizitioneaza o husa UAG Monarch si trimite-ti telefonul sa exploreze spatiul, dincolo de imaginatie!