Telefoane cu baterie mare si cu cea mai mare autonomie

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10

Cand vorbesti de telefoane rezistente, nu te referi doar la rezistenta lui la cazaturi, zgarieturi si la contactul cu apa, ci si la gradul de autonomie a bateriei. Cum altfel te poti bucura in voie de lungile conversatii sau de filme daca trebuie sa iti incarci telefonul din ora in ora?

Baterie scazuta la telefon

In prezent, tehnologia folosita pentru producerea bateriilor a devenit din ce in ce mai performanta, iar acum telefoanele se incarca mai repede si pot avea o autonomie de 5 – 7 zile. Daca si tu esti in cautarea unui astfel de telefon, afla in continuare care sunt cele mai bune modele.

Iar in cazul in care ramai fara baterie poti folosi cu incredere una dintre bateriile externe din lista pe care ti-am pregatit-o mai jos.

1. Modele de telefoane cu cea mai mare baterie

 • Samsung Galaxy S10+ → bateria acestui model are 4100 mAh si este suficient de mare incat sa reziste 2 – 3 zile, la utilizare intensa. In plus, acest model vine si cu un procesor destul de performant, stocare interna care poate ajunge pana la un 1 TB si 3 camere foto.

Galaxy S10 Plus telefon cu autonomie mare

 • Xiaomi Pocophone F1 → bateria are 4000 mAh si este dotata cu Quick Charge 3.0. In plus, fata de alte modele de telefon, acesta are un design foarte elegant si un ecran masiv, de 6.2 inch.

Xiaomi Pocophone F1 telefon cu baterie mare

 • Xiaomi Redmi Note 7 → 4000 mAh si un ecran Full HD, de 6.3 inch. Desi face parte din gama medie de performanta, acest model de telefon are o autonomie destul de mare care te ajuta sa te bucuri mai mult de aplicatiile tale.

Xiaomi Redmi Note 7 telefon cu baterie mare

 • Allview P9 Energy S → 5000 mAh care sa te ajute sa urmaresti pe nerasuflate episoadele favorite, sa vorbesti despre vrute si nevrute cu cei dragi si sa faci cate poze vrei tu.

Allview P9 Energy S telefon cu baterie mare

 • Lenovo Vibe P1 → un telefon puternic, cu 5000 mAh si ecran de 5.5 inch, cu rezolutie Full HD.

Lenovo Vibe P1 telefon cu baterie mare

2. Sfaturi pentru cresterea autonomiei telefonului mobil

 • Redu luminozitatea ecranului → castig: cel putin o ora de autonomie in plus
 • Redu nivelul de sunet si renunta la vibratii → telefonul consuma mai multa energie atunci cand difuzeaza muzica, alerte sau vibratii.
 • Dezactiveaza functionalitatile / conexiunile telefonului atunci cand nu ai nevoie de ele → de exemplu, internetul mobil, Wi-Fi-ul, NFC-ul sau Bluetooth-ul, acestea consumand destul de multa energie.
 • Dezinstaleaza aplicatiile pe care nu le folosesti → multe dintre ele lucreaza in background si consuma din baterie. In cazul in care nu vrei, totusi, sa le dezinstalezi poti intra in setarile telefonului si sa le opresti din a mai lucra in background.
 • Evita wallpaper-urile live → acestea pot consuma 2 – 4% din baterie.
 • Activeaza modul Power Saving → toate telefoanele vin cu o varianta de economisire a energiei care trece procesorul intr-un mod de performanta scazuta si dezactiveaza anumite procese si animatii care consuma baterie.

In acest moment, segmentul de telefoane cu autonomie mare este in crestere, printre producatori numarandu-se si cei de la Asus, Lenovo sau Allview. Unele dintre aceste modele au dimensiuni reduse si sunt lucrate cu atentie, avand un design modern. In plus, acestea impresioneaza si prin preturile accesibile.

Daca si tu ai nevoie de un astfel de telefon, arunca un ochi si pe Lerato.ro si vezi ce huse de protectie ti se potrivesc cel mai bine!

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10