folie de protectie

Ca sa ajungi acolo unde iti doresti, uneori e nevoie doar de un singur vis… o idee, un mic punct de dorinta, care iti da suficienta energie si te alimenteaza, astfel incat sa faci lucrurile pe care, pana atunci, le credeai imposibile. Incet, incet, punctele se transforma in linii, liniile in curbe, iar curbele se transforma intr-un… intreg univers. Si de aici toata legenda cu ecranul curbat al telefonului tau, care a reusit sa iti aduca lumea mai aproape si sa iti arate ca limitele pot fi depasite. Dar cum faci sa protejezi aceasta lume? Galaxia il are deja pe Thor, pe undeva pe acolo, insa cine are grija de ecranul telefonului tau? Cine e acolo pentru el? Aici, intra in actiune un nou erou… 4smarts Second Glass „Case Friendly”.

 

Telefoanele cu ecran curbat au reprezentat, pentru o buna perioada de timp, o provocare majora pentru producatorii de huse si de folii de protectie. A fost nevoie de gasirea unei noi tehnologii pentru crearea unei sticle curbate, pentru realizarea unor folii edge 2 edge, care sa acopere intreaga suprafata a ecranului, si pentru rezolvarea problemelor intampinate la montarea huselor care aveau ca efect desprinderea foliilor. Sticlele de protectie 4smarts Second Glass au reusit sa imbine utilul cu placutul si sa ofere protectie ecranului, fara a mai intra in conflict cu husele rugged, cu marginile mai ridicate decat cele ultra slim.

De ce sunt ele atat de sigure? Pai, hai sa vedem:

• Puterea si rezistenta acestor folii sunt comparabile cu cele ale unui diamant.
• Protejeaza ecranul dispozitivului mobil de zgarieturi si atenueaza eficient socurile.
• Datorita potrivirii perfecte cu ecranul telefonului, poti folosi simultan si o husa de protectie.
• Folia subtire, din sticla securizata, cu margini curbate (9H, de numai 0.3 mm) ofera o senzatie placuta la atingere si poti accesa usor toate aplicatiile de pe telefon.
• Aceste folii sunt usor de curatat (dispun de tehnologie anti-amprenta care respinge substantele uleioase, praful si murdaria), se aplica rapid si se desprind fara a lasa urme.
• Sunt compatibile cu retina si pastreaza intensitatea culorilor ecranului in proportie de 100%.

folie ecran curbat

De acum incolo, foliile 4smarts Second Glass „Case friendly” iti vor proteja orice telefon Galaxy S7 Edge, Galaxy S8, Galaxy S8 Plus, Galaxy Note 8 sau iPhone X.

Daca nu ne crezi, te invitam sa le incerci pe Lerato.ro.

Intra si tu pe site si da startul cautarii de eroi!