bricheta electrica

Trebuie sa recunoastem… focul este una dintre cele mai tari descoperiri facute vreodata de stramosii nostri. Fara el, nu ar mai fi existat nici macar povestile spuse noaptea, tarziu, pe un varf de munte, la un foc de tabara, nici cantarile in grup, acompaniate de o chitara, si nici gustul desavarsit al unei bezele putin atinsa de dogoarea jarului. Daca inainte era un intreg ritual pentru aprinderea acestuia (si, de regula, se lasa cu cateva ore de asteptare sau, mai bine zis, cu aparitia a catorva stele pe cer), acum doar Bear Grylls mai incearca sa pastreze vie aceasta tehnica. Incet, incet, focul a incetat sa mai fie asa „salbatic” si privit ca fiind puterea unui singur om. De la ore, am trecut la secunde pentru aprinderea acestuia, iar acum il ai la indemana… sub forma de bricheta.

Si nu esti recunoscator doar pentru faptul ca nu esti nevoit sa porti in permanenta o haina de blana pentru a te apara de frig (nu ca nu ai vrea sa te simti ca Jon Snow sau ca oricare dintre cei din Rondul de Noapte) sau pentru ca ai cunoscut gustul de cartofi prajiti, dar ti-a oferit si un prilej de a cunoaste oameni noi… Hai, si tu stii traditionalul „Ai o bricheta?”. Cate povesti frumoase nu s-au scris asa? Si pentru ca tu sa legi noi prietenii pe oriunde mergi si sa fii gata mereu de orice aventura, iti prezentam Bricheta electrica USB 4smarts Basic FIRE.

 

 

Este cea mai inteligenta bricheta electrica si are si un deschizator de sticle integrat, pentru ca tu sa fii mereu pregatit pentru orice situatie. Printre caracteristicile 4smarts FIRE se numara si:

• Design-ul elegant si aspectul premium → putem spune ca aceasta bricheta a depasit cu mult aspectul de piatra  .
• Sarma electrica incandescenta pentru aprinderea tigarilor si a trabucurilor → de acum, gata cu momentele in care te chinuiai sa gasesti pozitia perfecta contra vantului, pentru a putea aprinde ceva!
• Deschizator de sticle integrat → oriunde vei merge, fii sigur ca ii vei surprinde pe cei din gasca ta (vei fi ca super eroul care poate face mai multe lucruri in acelasi timp).
• Conector de incarcare Micro-USB.
• Filament electric inlocuibil.
• Indicator LED pentru statusul incarcarii.

Continua si tu traditia si lasa un simplu obiect sa lege prietenii! Transforma orice moment in poveste de dat mai departe, doar pe Lerato.ro!