cadou de Craciun

Primesti cu colindul? Pai atunci, hai sa incepem!

Leru-i ler si iarasi ler…

Cum adica nu stii care „ler”? LERato, bineinteles! Stii, magazinul ala fain de unde iti iei inspiratie si protectie pentru telefonul mobil. Vezi ca il stii? E locul ala pregatit pentru fiecare client… chiar si pentru cei mai mofturosi, cu solutii pentru fiecare problema si cadouri pentru toti cei care lasa cumparaturile de Craciun pe ultima suta de metri. Daca si tu ai cumparat doar hartia de impachetat cadouri, te asteptam sa ne vizitezi!

Dar sa nu mai lungim vorba cu explicatii, ci sa mai si colindam putin!

Sa iti fie casa, casa…

Cu carCASA de la noi! Pentru fiecare aventura pe care o vei planui, noi vom fi acolo cu o husa pe masura, care sa iti protejeze telefonul si ne vom asigura ca ai parte de cele mai tari experiente si ca le si share-uiesti cu cei dragi. Asa ca, sa iti ploua cu trasee, escalada, drumetii, si cu multe bucurii!

cadou de Craciun

Sa iti fie masa, masa…

Plina cu gadget-uri si noi tehnologii! De fiecare data, iti vom aduce tot ce e nou in materie de accesorii, astfel incat sa alegi tot ce ti se potriveste. De la boxe wireless, la smartwatch-uri si la roboti… casa ta va fi mereu pregatita de sarbatoare.

cadou de Craciun

Si la anul care vine…
Sa iti pui dorinte multe! Inca de pe acum, se anunta a fi un an plin de lansari, asa ca pregateste-te din timp cu lista de cumparaturi.

Speram ca anul care vine sa te faca mai aventurier, mai increzator in ce poate sa faca un telefon care are o husa de protectie. Sa spui „DA” mai des, sa incerci tot ce e nou si sa te bucuri de fiecare experienta pe care o traiesti!

Hai, la anu’ si la multi ani!