Adrenalina pe doua roti si o experienta unica

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10

Sănătatea mentală și găsirea motivației zilnice într-o societate aflată în continuă schimbare sunt cele mai discutate subiecte în ultimul timp. Când ești prizonierul propriei minți, poți pierde ușor perspectiva a ceea ce este important pentru tine, iar nimic din ceea ce te înconjoară nu te mulțumește. Timpul petrecut în natură îți aduce liniștea de care ai nevoie și îți reamintește că lumea este un loc minunat și sunt multe lucruri pentru care poți să fii recunoscător.

Dacă ești o persoana activă si dornică de adrenalină, o tură cu MTB-ul este tot ce ai nevoie pentru a te bucura din nou de ceea ce te înconjoară. Fiecare coborâre te va ajuta să îți duci la cote maxime adrenalina și să îți dorești să petreci tot mai mult timp în natură pe două roți, iar fiecare urcare te va ajuta să îți dorești mai mult de la tine, să ieși din zona de confort și să uiți de tot stresul care te împiedică să te bucuri de ceea ce îți aduce aduce zâmbetul pe buze. Indiferent de modul în care optezi să îți petreci timpul în natură, noi îți punem la dispoziție o serie de gadget-uri care să te ajute să îți creezi amintiri de neuitat.

Camera de acțiune Forever SC-400 PLUS este concepută special pentru persoanele aventuroase și sportive care nu se tem să își învingă limitele. Capturează toate momentele prețioase și de neuitat cu ajutorul obiectivului cu unghi larg de 170 de grade și a camerei de 12Mp care îți garanytează o calitate profesională Ultra HD (4k) de înregistrare. Datorită tehnologiei Wi-Fi implementate, îți poți controla camera sport Forever din smartphone-ul sau tableta ta. Această cameră video vine cu o varietate de accesorii pentru o utilizare optimă în diferite situații.
forever

Geanta de bicicletă impermeabilă WildMan Mount Bike S Neagra este accesoriul perfect pentru orice fan cu 2 roți. Geanta se montează pe ghidonul bicicletei care este un spațiu de depozitare la îndemână și în plus are și un capac pentru smartphone-ul tău. Capacul este echipat cu o fereastră transparentă care îți permite să utilizezi telefonul (dimensiuni: 17 x 8 cm) pe drum, ca navigator sau player muzical.  Geanta este dotată și cu o mufă pentru căști, care îți permite să asculți muzică și să răspunzi la telefon fără să fii nevoit să te oprești. Geanta este realizată dintr-un material PC dur de înaltă calitate, așa că nu trebuie să îți faci griji cu privire la gadgeturile tale atunci când cazi în lateral. Mai mult de atat, geanta este creată astfel încât să fie impermeabilă și să îți permită să mergi cu bicicleta și atunci când te prinde ploaia.
wildman

Suport universal bicicletă iOttie Active Edge Electric Lime

Vrei să simți adierea vântului prin păr? Acum poți face acest lucru cu ajutorul suportului universal pentru bicicletă iOttie Active Edge care este compatibil cu orice telefon inteligent. Special construit pentru a se potrivi pe ghidon, suportul iOttie Active Edge permite o experiență hand-free în timp ce vă plimbați. Sistemult de montare one-touch blochează dispozitivul mobil în siguranță, în suport, dar asigurați-vă că atașați înainte banda de siguranșă pentru o utilizare eficientă a telefonului. Montează telefonul inteligent și pedalează în siguranță.
iottie

Acum ai tot îți lipsea pentru a te bucura în siguranță de pasiunea ta în timp ce surpinzi cele mai faine cadre. Pedalează și nu uita să împărtășești cu noi trăirile din aventura ta.

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10