Alergare prin oras. Cum poti transforma o alergare intr-o zi de neuitat

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10

Alergarea devine ușor, dar sigur, un mod tot mai frecvent prin care se poate descoperi un oraș. Sfatul nostru în ceea ce privește transformarea unei zile obișnuite într-una de neuitat este unul singur:

Explorează!

De ce spunem asta? E destul de simplu. Indiferent dacă trăiești într-un oraș mare, cum ar fi București, Cluj, Iași sau Timișoara sau într-un oraș mai mic, suntem siguri că există zone numai bune de explorat în alergare.

Iată câteva sfaturi pentru început:

  • Află povestea cartierului / zonei în care vrei să alergi.
  • Îți poți planifica o rută anume, dacă știi străzile mai atractive.
  • Fii atent la trafic, nu vrei să ai parte de evenimente nefericite în explorarea ta urbană.
  • Bucură-te de ceea ce ți se oferă (clădiri, parcuri, oameni).

Bonus

Dacă deja ai epuizat toate rutele din orașul în care obișnuiești să alergi și ești dornic de o schimbare, poți încerca o nouă formă de turism, și anume turismul în alergare. Noi am observat că, în special în diminețile zilelor de weekend, tot mai mulți turiști pasionați de alergare aleg să facă diferite tururi ale clădirilor importante, în pas de alergare. E o modalitate foarte bună și sănătoasă de a-ți începe ziua, așa că nu mai sta pe gânduri, echipează-te corespunzător și explorează!

Și dacă tot am amintit de echipare corespunzătoare, îți venim în ajutor cu niște accesorii utile pentru a-ți păstra amintirile unei alergări de neuitat.

Borsete sport

În alergarea urbană ai nevoie, poate, și de un loc în care să îți ții actele ori banii, așa că îți venim în ajutor cu o borsetă pe care o porți la brâu ori pe piept. În acest mod vei te vei putea bucura de alergare, iar la final vei putea plăti și o băutură la cafeneaua din cartierul pe care l-ai descoperit.

Suporturi și sisteme de prindere pentru action camera

Tot mai căutate sunt și camerele de filmat pe care le poți monta pe piept, printr-un direct pe piept cu ajutorul unor suporturi și sisteme de prindere ce îți vor face instalarea camerei mult mai ușoară și mai profesională.

Selfie-sticks pentru fotografii de ținut minte

Nu în ultimul rând, noi ne gândim întotdeauna cum să îți venim în ajutor în momentul în care vrei să devi creativ. Dacă vrei ca în poza de grup de la mijlocul alergării ori de lângă o clădire impozantă din zona pe care ai ales-o pentru alergare, avem soluția ideală. Găsești o gamă variată de selfiestick-uri care se potrivesc pentru orice model de telefon mobil.

Sperăm că te-am convins să încerci atât produsele noastre, dar mai ales o alergare urbană. Nu uita să te bucuri de moment și să împărtășești impresiile cu prietenii tăi, pe toate rețelele de socializare. Tu pe unde alergi?

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10