De ce iubim sporturile extreme

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10

Sporturile extreme au devenit una dintre prioritățile persoanelor dornice de a scăpa de stresul cotidian în timp ce se bucură la maxim de fiecare moment care îi aduce mai aproape de pasiunea lor. Motivația persoanelor dornice de a face sporturi extreme este foarte simplă, dorința de a trăi senzații unice.

Free climbing, parașutism, bungee jumping, alpinism sau surfing sunt doar o parte din sporturile practicate tot mai des de persoanele dornice să își depășească limitele și să trăiască într-un mod extrem fiecare moment. Teama de adâncime, de înălțime sau de viteză nu îi sperie, din contră, toate aceste trăiri îi ajută să se simtă în largul lor și să își dorească tot mai mult. Pentru toate aceste persoane, limita este cerul, iar îngrădirea limitelor, performanțelor și experiențelor din cauza fricii sunt inexistente.

Pentru ei nimic nu este imposibil, iar adrenalina este sursa lor de motivație și inspirație. Pofta de control și dorința de a se simți în viață îi ghidează întotdeauna în căutarea de noi aventuri. Pozele și videoclipurile care rulează pe rețelele de socializare ne încântă și uneori ne-am dori să avem curajul lor, dar în același timp nu simțim că am putea trăi după aceleași reguli. Indiferent din ce categorie faci parte, gadget-urile noastre te vor ajuta fie să îți creezi propria aventură, fie să te bucuri de fiecare dată când privești momentele surprinse de persoanele dornice să împartă cu restul comunității aventura sa.

Setul Rucsac impermeabil si Geanta PGYTECH pentru camera video sport si accesorii este ideal pentru cei care călătoresc și doresc să aibă cu ei camera video sport, drona și accesoriile necesare pentru făcut poze și filmulețe inedite. Geanta a fost conecpută epntru a fi modulară, deoarece fiecare călătorie este unică, iar conținutul rucsacului este în continuă schimbare. Am proiectat o varietate de separatoare care pot fi pliate, oferindu-vă opțiuni de personalizare infinite. Călătoria poate fi obositoare, deci pentru a contracara transpirația excesivă, partea din spate a rucsacului este realizată dintr-o parte pernă de plasă cu tuneluri de aer. Toate acestea sunt concepute pentru a asigura confortul  de utilizare. OneMo a fost conceput pentru toate condițiile meteorologice. Este fabricat din material impermeabil, care vă oferă protecție pentru conținutul rucsacului. În caz de vreme extrem de rea, rucsacul vine cu o geantă impermeabilă care poate fi pusă pe rucsac pentru a-l proteja de ploaie. Materialul din fibră de poliester este durabil și protejează rucsacul de rupere.
pgytech

Camera sport Ultra HD Forever Action Cam SC-400 PLUS 4K, Wi-Fi, 2 inch Display, 12 MP, 170 grade, Black este concepută pentru persoanele aventuroase și sportive care nu se tem să își învingă limitele. Capturează toate momentele prețioase și de neuitat cu ajutorul obiectivului cu unghi larg de 170 de grade și a camerei de 12 MP care îți garantează o calitate profesională Ultra HD (4K) de înregistrare. Datorită tehnologiei Wi-Fi implementate, îți poti controla camera sport Forever din smartphone-ul sau tableta ta. Această cameră video vine cu o varietate de accesorii pentru o utilizare optimă în diferite situații.
forever

Încărcător Universal Wireless Baseus Jelly, 15W, 2A, Cablu USB-C inclus, Galben

Baseus Jelly permite încărcarea sigură și rapidă. Încărcătorul este conceput pentru a elimina foarte bine căldura generată în timpul procesului de încărcare. În plus, utilizarea unei carcase din silicon face ca telefonul să se lipească bine de încărcător. Datorită tehnologiei aplicate, Baseus Jelly acceptă încărcarea rapidă și reglează automat tensiunea de încărcare corespunzătoare. Prin urmare, îl puteți folosi pentru a încărca diferite mărci de telefoane, dar puteți folosi și căști sau alte dispozitive cu încărcare inductivă. Încărcătorul este echipat cu o gamă largă de caracteristici de siguranță. Baseus Jelly are protecție împotriva supraîncălzirii, supratensiunii, scurtcircuitului și multe altele.
baseus

Aventura ta nu a fost niciodată mai ușor de surprins. Bucură-te de momente unice și nu uita să împărtășești toate trăirile comunității tale!

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10