aplicatie alergare

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10

Despre beneficiile alergatului si a miscarii, in general, am mai vorbit in articolele anterioare. Stim cat de important este acest aspect pentru o viata cat mai sanatoasa, mai fericita si pentru gasirea unui echilibru. In continuare iti recomandam cateva aplicatii care sa te mentina motivat si sa te ajute sa iti setezi obiectivele si sa te si tii de ele. Pentru ca atunci cand poti monitoriza ce faci si vezi ca rezultatele cresc de la zi la zi, este mai usor sa iti depasesti limitele.

  • Steps → aceasta aplicatie este una de baza (asta daca nu ai deja integrat pe telefonul tau o astfel de numaratoare). Stii prea bine ca pentru a ajunge la rezultate foarte bune, trebuie sa incepi cu pasi mici. Asa este si cu aceasta aplicatie – daca ti-ai pus un obiectiv de a alerga 5 km, dar esti un incepator, atunci seteaza zilnic un anumit numar de pasi si creste intensitatea antrenamentului de la zi la zi.

steps

  • Map My Run → este o aplicatie creata de cei de la Under Armour, care iti monitorizeaza ritmul, distanta parcursa, caloriile arse si, bineinteles, timpul. Un plus al acestei aplicatii este faptul ca poti introduce mai multe date, precum planul alimentar, astfel incat sa iti poti observa si evalua mai bine progresul pentru obiectivele setate. De asemenea, aplicatia Map My Run iti permite sa specifici si tipul de alergare ales (daca alergi pe banda, in parc, etc.). In plus, primesti feedback audio la fiecare kilometru parcurs, asta daca ai nevoie de incurajari 😊.

Map My Run

  • Runkeeper → este o aplicatie intuitiva, una dintre primele create pentru alergare. Iti poti monitoriza usor ritmul, distanta parcursa, caloriile si timpul, poti vedea istoricul curselor tale si poti descoperi aici si anumite planuri de antrenament si provocari.

Runkeeper

  • Endomondo → cea mai faina parte a acestei aplicatii este faptul ca iti setezi singur target-ul si primesti feedback constant pe parcurs (chiar si atunci cand omiti sa faci antrenamentul). De asemenea, poti concura cu alte persoane care au instalata aceasta aplicatie.

Endomondo

  • Runtastic → cea mai cool caracteristica a acestei aplicatii este ca iti poti urmari traseul parcurs in 3D (prin functia Runtastic Earth View). Tot ce trebuie sa faci este sa iti setezi numarul de calorii pe care vrei sa le arzi sau distanta de parcurs si esti pregatit de treaba.

Runtastic

  • Nike → aceasta aplicatie se afla in topul preferintelor oamenilor, conform iTunes, si asta pentru ca este usor de folosit. Practic, iti poti seta un target (pe termen scurt sau lung), iar aplicatia te ajuta sa il indeplinesti, beneficiind si de antrenamente audio. In plus, rezultatele tale si antrenamentele pot fi share-uite si in Social Media.

Nike

Indiferent daca folosesti sau nu o aplicatie, important este sa alergi si sa faci orice tip de miscare. Iesi la plimbare, fa o drumetie, alearga in ritmul tau, dar ia-ti energia din sport. #FiiErouinOutdoor.

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10