Fire albe de nisip se astern timid la picioarele tale, in timp ce un vant suav si derutat de vremea de afara (oare s-au votat mai multe zile de vara sau toamna si-a propus sa fie mai ingaduitoare?) iti face pielea sa vibreze, iar firele de par sa danseze un tango expresiv. Iti afunzi adanc picioarele intr-un nisip acum ud, caci un val siret a venit pe fuga. Ti-a lasat doar o urma de caldura ce se va uita rapid printre alte amintiri. A venit sa isi ia si el „La revedere”, sa faca o reverenta in fata ta pentru ca, zi de zi, indraznesti sa faci lucrurile care iti aduc fericirea pe chip, ca iti creionezi propriile aventuri si, de ce nu, pentru ca nu ai uitat sa te si relaxezi intr-o adevarata vacanta. Nu in ultimul rand, incearca sa te consoleze pentru urmatoarea perioada, care va fi incarcata cu alte tipuri de activitati (munca, scoala etc.). S-a retras de langa tine si stie ca nu il vei mai simti prea curand, cel putin, nu la fel. D-abia cand isi va face curaj, poate iti va mai face o vizita, dar nu cu aceleasi picaturi de mare.

E toamna si, totusi, ai atat de multa energie! Vara aceasta te-ai incarcat cu buna dispozitie, creativitate si dorinta de a-ti duce planurile la bun sfarsit. Ai vrut sa te relaxezi, sa fii doar tu cu o carte, sa asculti marea sau o padure de brazi de pe cel mai inalt munte. Ai vrut sa fii departe de agitatia orasului, iar acum te-ai intors la vechile tale activitati si esti pregatit pentru orice provocare. Te pui rapid la curent cu cele mai tari noutati din lumea tehnologiei, iti faci rapid o evaluare cu ce anume ti-ar trebui, iti calculezi bugetul si esti gata sa iei cu asalt magazinele. Doar ai lipsit atat de mult si uite cate au aparut… noi modele de boxe smart, ochelari VR, accesorii fitness (ca doar te-ai bucurat de arta culinara) si cate si mai cate. Iti faci curaj sa pornesti in goana dupa cumparaturi, dar… dar ai mai prelungi putin somnul si parca ai vrea sa te vezi si cu cei dragi si sa impartasesti din momentele frumoase. Pai, in cazul asta, Lerato.ro iti sare din nou in ajutor! Trebuie doar sa iti alegi modelul care iti place si sa astepti sa ajunga direct la tine acasa.

banner-gadget
Intra in sectiunea Gadgets si descopera cele mai noi modele de dispozitive si accesorii care iti pot face viata mai usoara. De la smartwatches, accesorii fitness, ochelari VR, boxe wireless, roboti, scutere electrice etc., toate te vor ajuta sa treci mai usor peste aceasta perioada de tranzitie si iti vor trezi dorinta pentru cumparaturi.

Toamna aceasta, alege tehnologia!

Intra pe Lerato.ro si fa-ti planuri pentru alte aventuri!