Cadouri pentru pasionatii de masini

Ai crede ca daca trebuie sa oferi un cadou unui pasionat de masini, atunci ar trebui sa setezi un buget destul de mare. Dar nu este deloc asa (bine, in cazul in care persoana respectiva este pasionata de masini, dar nu are una, recomandam sa te orientezi catre alte hobby-uri 😊). Uite mai jos cateva idei despre accesoriile auto cool pe care le poti oferi si care sunt utile pentru orice tip de masina, dar si cateva idei auxiliare, care cu siguranta vor fi pe placul oricarui sofer.

Accesorii si gadget-uri pentru masina

 • Suport auto pentru telefon → o idee practica, ce va fi cu siguranta apreciata. Noi am zice ca un astfel de accesoriu este de nelipsit dintr-o masina, indiferent de calatorie si de distanta parcursa. Cel mai important avantaj este siguranta pe care o ofera, avand in vedere faptul ca telefonul poate sta chiar in fata soferului (sau la indemana acestuia), cu aplicatiile de maps deschise, iar acesta nu isi mai pierde concentrarea, cautand telefonul sau, mai rau, tinandu-l in mana.
 • Incarcator auto → am zice ca este la fel de important ca suportul auto. De fapt, poti incerca gadget-urile care imbina ambele dispozitive – sunt si suport auto, dar si incarcator pentru telefon
 • Camera auto → un astfel de gadget te ajuta sa surprinzi diferite evenimente din trafic (speram sa nu fie cazul de ceva negativ) sau orice alt lucru care se intampla in timp ce masina este parcata. Unele camere se pot declansa singure si filma in momentul in care simt anumite lovituri sau zgomote mai puternice (de exemplu, daca masina este parcata si este lovita de altcineva).
 • Kit pentru siguranta auto → un alt accesoriu nelipsit din masina ar trebui sa fie acest kit pentru ca, la nevoie, poate salva vieti. Poti alege din diverse optiuni – fie poti merge pe accesorii care incorporeaza ciocan de parbriz si lanterna, fie pe cele care au si cutter pentru centura. Aceste dispozitive sunt de dimensiuni mici si pot fi tinute la indemana, fara sa ocupe prea mult spatiu.
 • Dispozitive pentru curatarea masinii → poti oferi un aspirator de masina sau chiar si solutii si materiale textile de curatare (crede-ne, sunt binevenite oricand).
 • Idei de cadou auxiliare
  • Experienta auto/ test drive → o idee apreciata poate fi si posibilitatea de a testa o masina noua sau un anumit model pe o pista dedicata, imbinand astfel adrenalina cu perfectionarea tehnicii. Un exemplu poate fi un voucher la Academia Titi Aur, care pune la dispozitie astfel de experiente, dar si multe alte optiuni.
  • Curs conducere defensiva → niciodata nu strica sa treci printr-un astfel de curs, care sa te ajute sa iti consolidezi si mai bine aptitudinile si sa iti dezvolti grija si responsabilitatea pentru ceilalti participanti la trafic.
  • Experinta la karting → o iesire la karting cu prietenii este oricand o idee buna, mai ales pentru pasionatii de masini, care vor avea sansa sa devina competitivi si sa isi depaseasca propriile recorduri de viteza si de ture de circuit facute (totul intr-un spatiu controlat si sigur).
  • Card cadou → o alta idee de cadou este the mighy „gift card”. Daca nu vrei sa iti bati capul cu alegerea unui anumit produs, atunci ar fi mai usor sa cumperi un card de la un magazin de specialitate (pentru accesorii de masina, de exemplu), sa il incarci cu o suma de bani si sa lasi sarbatoritul sa isi ia ce vrea/ are nevoie.

Cu oricare dintre ideile de cadou de mai sus vei alege sa mergi, cu siguranta vei primi laude si nu doar un simplu „multumesc”.