Ce este AirTag Apple

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10

Rece, cald, cald, rece, rece, rece… Mai tii minte jocul din copilarie, in care incercai sa gasesti un obiect ascuns de o alta persoana? Cu cat te indepartai mai mult de sursa, cu atat se „racea” atmosfera. Iata ca tehnologia a evoluat si, mai nou, poti avea un fel de senzor care iti detecteaza unde anume sa afla unul dintre obiectele tale. Si, pe parcurs ce te apropii de obiectul respectiv, telefonul tau incepe sa bipaie sau sa iti dea anumite semnale. Nu este nimic SF aici, ai nevoie de un telefon iPhone si de acest AirTag pe care il poti aplica usor pe geanta, rucsac, chei, portofel etc. (multi ar spune ca Echo Key a fost precursorul noului AirTag Apple).

Gata cu minutele pierdute cautand cheile prin toate cotloanele apartamentului (ca sa le gasesti ulterior in primul loc in care le-ai cautat, dar poti pune pariu ca nu erau acolo la inceput) sau chiar a unui rucsac ratacit prin aeroport sau in alte locatii.

Cum functioneaza acest AirTag?

Simplu, poti configura noul accesoriu cu oricare dintre dispozitivele tale Apple (iPhone, iPad, iPod), apoi il atasezi la obiectul pe care vrei sa il „urmaresti” (acesta va aparea in aplicatia „Gasire”). AirTag-ul transmite un semnal Bluetooth securizat care poate fi detectat de dispozitivele din apropiere si aflate in reteaua „Gasire”, urmand ca aceste dispozitive sa trimita locatia AirTag-ului tau catre iCloud. Atentie, doar cele mai noi modele de iPhone sunt compatibile cu functia „Gasire”: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max.

Tot procesul este criptat si anonim si nu trebuie sa iti faci griji pentru bateria AirTag-ului. Acesta este conceput sa functioneze cu bateria standard aproximativ un an, ulterior urmand sa o inlocuiesti cu usurinta.

In plus, daca nu stii pe ce tipuri de produse sa aplici aceasta „eticheta” din cauza grijilor legate de factorii externi (daca lasi din neatentie cheile sau rucsacul afara, in ploaie?), afla ca AirTag-ul este rezistent la apa.

Daca te-am facut curios sau daca esti genul de persoana care uita repede unde si-a lasat lucrurile, iti recomandam sa incerci acest accesoriu cool. In plus, daca vrei sa ii oferi extra protectie AirTag-ului (indiferent de vremea de afara sau de alte conditii – cazaturi, accidentari, zgarieturi) atunci arunca un ochi si peste modelele de carcase disponibile pe site, pe Lerato.ro.

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10