Craciunul acesta, imi doresc sa…, Lerato.ro Blog

… reusesc sa aflu de cati fulgi de zapada este nevoie pentru a face un bulgare care sa poata fi cuprins intr-o singura mana, sa strecor printre grijile mele si in TO DO list-ul meu crearea catorva momente de fericire celor din jurul meu, sa impart si sa daruiesc mai mult si sa mananc mai cumpatat. Nu stiu daca ati observat si voi, dar Craciunul este, de fapt, despre multi de „sa” (pana si sarbatorile pastreaza aceeasi traditie si incep in aceeasi nota). In perioada aceasta a anului trebuie: sa cumpar cadouri, sa ii ajut pe cei din jurul meu, sa fiu alaturi de familie, sa gasesc un loc pentru vacanta, sa ma dau cu sania, sa fac un om de zapada, sa descifrez colindele lui Hrusca, sa cumpar decoratiuni de Craciun si sa impodobesc bradul, sa imi fac liste cu dorinte pentru anul viitor si sa nu uit sa fac ceva din toate cele de mai sus.

Dar mai presus de toate, imi doresc sa am grija de cei de langa mine. Imi doresc sa le ofer Craciunul de care au nevoie si sa le alimentez speranta, cel putin pentru inca un an. Si imi propun sa fac asta pentru toti cei din jurul meu: familie, prieteni, colegi si chiar si pentru telefonul meu. Da, imi propun sa am grija de telefonul meu pentru ca anul acesta mi-a surprins cele mai tari aventuri si a fost cu mine in toate colturile umblate si mai putin umblate ale lumii, m-a ajutat sa trimit mii de mesaje si sute de poze persoanelor dragi si, mai presus de orice, m-a ajutat sa ma descopar si sa imi maresc cercul de prieteni si de oameni frumosi, cu suflet mare. Cum imi propun sa fac asta? Cumparandu-i o husa de protectie sau un accesoriu super cool de pe Lerato.ro! Bun… cu telefonul am cam rezolvat-o. Ce fac cu celelalte cadouri?

Craciunul acesta, imi doresc sa…, Lerato.ro Blog

Pai, Craciunul acesta, imi doresc… sa pun mai mult pret pe utilitatea si pe creativitatea unui cadou. Si daca mai adaug si un pret avantajos, atunci e clar, norocul imi surade! Iar Lerato.ro este, iarasi, tot ce imi trebuie! E ca fabrica lui Mos Craciun, doar ca e putin mai bazata pe tehnologie. Si cum reducerile sunt in toi in aceasta perioada, am si lista gata facuta: un Robot programabil Ubtech Alpha 1S pentru mama (desi ea se asteapta sa primeasca un altfel de robot de bucatarie), un Ceas Smartwatch Sony 3 SWR50 pentru tata, un selfie stick pentru sora mea, o husa de protectie pentru telefonul meu si o Boxa Bluetooth Stereo Sony BSP60 pentru mine. Pentru restul, inca mai caut.

 

Tu ce iti doresti Craciunul acesta?

Intra pe Lerato.ro si indeplineste-ti cele mai aprige dorinte!