facebook dating

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10

Iata ca in aceasta toamna (mai exact, la finalul lunii octombrie) Facebook a facut disponibila noua sa aplicatie de dating la nivel european, ajungand si la noi. Ea trebuia sa fie lansata inca din luna februarie, insa au existat cateva ingrijorari legate de protectia datelor cu caracter personal (lucru ulterior revizuit). Momentan, aplicatia este disponibila doar pe mobil (nu si pe varianta de desktop) si este practic un nou feature al aplicatiei obisnuite de Facebook. Pentru a avea acest feature va trebui sa actualizezi aplicatia pe care o ai instalata in acest moment.

De ce a aparut aceasta aplicatie? Din nevoia de socializare, de a tine oamenii aproape si pentru a crea un cadru si un context de interactiune. Anul acesta a fost unul destul de greu, oamenii nu au reusit sa se mai intalneasca in spatiile publice, sa mearga la birou astfel ca socializarea cu oameni noi a fost cumva afectata. De aici rezulta si posibilul succes pe care l-ar putea avea aplicatia in randul utilizatorilor (plus ca este mai usor pentru oameni sa incepa o conversatie in mediul online).

Cum functioneaza mai exact aceasta aplicatie si care sunt principalele caracteristici?

  • Pentru Dating vei avea nevoie de un alt profil (nu toate persoanele care au cont pe Facebook trebuie sa aiba cont de Dating). Acest profil va fi personalizat dupa bunul plac, cu detaliile care sa te ajute sa gasesti persoana potrivita in functie de interesele comune. Toate conversatiile se poarta aici, fara vreun amestec cu profilul obisnuit de Facebook.
  • Noul feature Facebook Dating apare doar persoanelor cu varsta de peste 18 ani.
  • Aplicatia are acces la informatiile pe care Facebook le are despre tine (practic, acestea fac parte din algoritmul de „matching”).
  • Aplicatia nu iti va recomanda doar oameni din cercul tau de prieteni, ci si oameni necunoscuti, pe baza lucrurilor pe care le aveti in comun.
  • Exista si o lista de „Secret Crush” in noul feature. Practic, poti selecta 9 persoane pe care sa le incluzi intr-o lista de „crushes” si daca una dintre acestea te include la randul sau in aceeasi lista, Facebok va anunta ca exista un interes reciproc.
  • Functia de stories se pastreaza si in aceasta aplicatie si poti share-ui momentele de zi cu zi. Astfel, ceilalti isi pot face o impresia mai clara despre cine esti, ce iti place si care sunt interesale tale. Poti share-ui aici si story-urile de pe profilul obisnuit de Facebok si/ sau Instagram.
  • Poti vedea care sunt persoanele care folosesc Facebook Dating si au interese similare cu ale tale, prin adaugarea evenimentelor si grupurilor de pe Facebook in Dating.

facebook dating

Pe langa tarile din Europa (32 la numar), aplicatia a fost lansata anterior si in alte 20 de tari: Argentina, Bolivia, Brazilia, Canada, Chile, Columbia, Ecuador, Guyana, Laos, Malaysia, Mexic, Paraguay, Peru, Filipine, Singapore, Surinam, Thailanda, Statele Unite ale Americii, Uruguay si Vietnam.

In acest moment, asteptarile sunt ca aplicatia Facebook Dating sa depaseasca actualul lider de piata, Tinder. Ramane sa vedem ce succes va avea noua aplicatie in randul utilizatorilor Facebook, daca va fi sau nu un match perfect.

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10