Pentru ca am ajuns in punctul in care telefonul devine unul din cele mai de pret lucruri pe care le avem, uneori ne este mai apropiat decat un prieten bun, si petrecem cele mai multe ore si momente importante din viata in compania lui, trebuie sa avem la fel de multa grija de el… precum are si el de noi!

Pe langa o carcasa de calitate, care sa-i ofere o protectie sporita, telefonul are nevoie si de folie de protectie.

In general, ne gandim ca o folie de protectie are ca scop doar sa protejeze telefonul de micile zgarieturi care ar putea aparea din neatentie, sau de praful si petele care se depun de obicei pe ecran.
E corect, dar, mai nou, au aparut folii cu un grad foarte mare de protectie, care protejeaza ecranele telefoanelor de socuri si cazaturi.

Astfel, Lerato.ro va propune cele mai rezistente folii de protectie pentru telefoane, la o calitate superioara!
Foliile pentru ecran ofera protectie sporita impotriva zgarieturilor, in timp ce foliile complete imbraca device-ul in totalitate, comportandu-se ca o husa ce adauga doar cativa milimetrii grosime.

Daca vrei sa iti transformi telefonul intr-un device indestructibil, fara a renunta la design si dimensiuni, testeaza una din foliile oferite de Lerato.ro.

Va recomandam geamul de protectie securizat Alpha Glass pentru iPhone 6/6S ce reprezinta cea mai avansata solutie protectiva pentru display de la Otterbox!

alphaglass_iphone6

Cel mai avansat geam de protectie securizat

Geamul ultra-subtire Alpha Glass protejeaza ecranul telefonului, iar capacitatea sa de raspuns la comenzile prin atingere ramane neschimbata. Cu ajutorul tehnologiei anti-spargere, Alpha Glass iti permite sa infrunti pericolele zilnice cu maxima incredere.

Mai mult decat atat, toate foliile de protectie pentru telefoane prezentate in cadrul magazinului nostru de accesorii beneficiaza de transport gratuit in orice oras din tara (la achizitionarea a cel putin 2 produse).