Indiferent ca este fashionista, hipster, un copil rebel, poate chiar o diva retro sau… de ce nu un gentleman adevarat, stilul pe care il adopti este super important.
Stilul este modul de viata pe care-l afisezi. Chiar nu conteaza cat de mult efort depui… el este intotdeauna acolo, unic, pentru ca asa ti l-ai creat tu!

Fiecare are stilul sau propriu. Si de asemenea cu totii avem si-un smartphone. Ne vine super greu atunci cand trebuie sa alegem o culoare a carcasei sau un anumit pattern, insa intotdeuna stim ca ea trebuie sa fie de calitate si sa ofere telefonului nostru o protectie superioara!


Avem zile cand ne simtim creativi si consideram ca ceva minimalist s-ar potrivi de minunte cu iPhone-ul negru, sau avem zile cand vrem doar sa fim veseli… si atunci albul e culoarea care ne ajuta sa fim zen, sa ne bucuram de lucrurile marunte. Dar ce culoare I s-ar potrivi cel mai bine carcasei tale atunci cand vizitezi Londra?

symmetry1

Cinci zile petrecute la Londra in compania noului produs intrat pe site – carcasa OtterBox Symmetry – un rezultat uimitor: numai cuvinte de lauda!

Modelul Symmetry, de la OtterBox este o carcasa simpla, subtire, ce se poate tine cu usurinta in mana, buzunar sau geanta. Este fabricata din doua straturi, insa acest lucru face ca OtterBox Symmetry sa fie una din cele mai subtiri si in acelasi timp protective carcase de calitate superioara, de pe piata. Colturile telefonului sunt acoperite, asa ca putem sta linistiti in cazul in care atinge pamantul – e safe!

Contrar asteptarilor, Londra a fost calda si primitoare cu noi, iar carcasele Otterbox cu care am calatorit – alb si rosu – s-au simtit in siguranta, super admirate si ferite de ploaie!

symmetry2

Mai multe modele Otterbox gasiti pe site, la un pret special: http://bit.ly/22iAWDG