Primavara a venit.
Copacii au inceput sa infloreasca, vremea sa se incalzeasca si ziua sa se mareasca. Si nu, nu vrem sa scriem poezii, vrem doar sa transmitem sentimentul ala misto pe care-l simtim o data cu venirea primaverii.

Soare o sa straluceasca, iar razele lui, inevitabil ne vor face sa ne dam jos din hainele groase, sa scoatem din dulap cele mai stylish haine si sa ne accesorizam cu cele mai cool carcase.

Astfel ajungem la Madotta.

Totul a inceput ca o afacere de familie, dezvoltata din pasiunea pentru design si frumos. Aici totul se face cu si din inima, punandu-se suflet la fiecare model creat.

madotta1

Madotta creeaza cu grija fiecare high-quality case, pentru ati proteja smartphone-ul cu stil, de toate micile pericole ce apar zilnic.

Fiecare carcasa Madotta este facuta cu dragoste in atelierul din Cornwall – UK, unde se produc manual, cu multa grija si pasiune, pentru a oferi produse de lux ce conduc catre ultimele trenduri in materie de moda si accesorii.

Madotta produce carcase care iti mentin smartphone-ul in tendinte, si care nu ies din trend usor, astfel ca atunci cand te prezinti cu o carcasa din marmura, toate privirile se vor atinti asupra ta.

In cazul in care ai un stil unic, ca noi toti de altfel, stai linistit… we’ve got you covered.

madotta3

Marmura este must have-ul anului 2016, iar asta se vede si se simte. Toti fashion bloggerii merg in directia asta, si majoritatea bloggerilor importanti au un case Madotta. Fie ca-i negru, alb, rozaliu sau cu un delicious cupcake pe fond negru.

Iata cateva dintre principalele caracteristici ale carcaselor Madotta:

Material: Plastic dur (policarbonat) / design imprimat
Design-ul inedit este imprimat pe toata suprafata carcasei, de la un capat la altul. Nu este vorba de un strat separat sau autocolant, ci o parte din carcasa, astfel incat nu exista riscul de a se exfolia sau estompa in timp.

Finisajul suprafetei: neteda, lucioasa
Suprafata carcasei este neteda si lucioasa, dar nu foarte stralucitoare.

Accesibilitate: toate porturile si butoanele telefonului
Partile de sus si de jos ale carcasei nu sunt acoperite, astfel incat telefonul poate fi conectat la casti sau incarcat, cu usurinta.

Greutate / grosime: < 10 g / < 1mm
Carcasele Madotta sunt foarte usoare, subtiri si nu incarca dimensiunile telefonului.

Montare: simpla si sigura, tip snap-on
Se monteaza usor si ofera o prindere sigura.

Fii unic, iesi din tipare, insa cel mai important, fii in pas cu moda. Achizitioneaza-ti propria ta carcasa Madotta de pe site-ul nostru Lerato.ro.

madotta4