The Festival Experience, Lerato.ro Blog

De cand lumea si pamantul se stie ca o data cu venirea caldurii, mai exact a primaverii si a verii, incepe sezonul festivalurilor in aer liber.

Si poate sunteti sau nu fani ai iesirilor din normal, ai escapadelor de weekend, sau pur si simplu simtiti ca e momentul pentru altceva, o data in viata trebuie mers la un festival. De orice natura ar fi el.

Echipa Lerato, intotdeauna a mers pe premisa ca… in viata trebuie sa le faci pe toate, indiferent de varsta, statut social sau sex.

Am ales ca in articolul acesta sa vorbim despre festivaluri, pentru ca la sfarsit de mai ne asteapta un weekend de neuitat, undeva in Banat, intr-o zona idilica inconjurata de 5 balti, foarte aproape de granita cu Serbia.

E vorba de JEMF FESTIVAL organizat in perioada 20-22 mai 2016 va avea loc la Balta, un colt idilic din Jimbolia, aflat in apropiere de Timisoara, Novi Sad si Budapesta. Cea de-a patra editie a festivalului se va tine intr-o locatie neconventionala care va fi pe placul celor dornici sa evadeze din lumea gri a oraselor si va avea in line-up nume importante autohtone si internationale din scena muzicii electronice de DJ si live acts.

jemf2

Fiind al doilea festival anuntat in luna mai, JEMF deschide in forta sezonul festivalurilor in aer liber oferind publicului un line-up complex, impartit in 3 genuri care sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase gusturi: techno, electro si rap.

De ce si cum de am adus vorba despre JEMF?

madotta_case

Echipa Lerato va fi prezenta incepand de vineri – 20 mai – la Jimbolia, cu un stand plin de carcase si accesorii de telefoane mobile, care cu siguranta le vor face weekend-ul misto participantilor.

Daca ai fost pana acum la vreun festival, cu siguranta stii ca sursele de electricitate sunt putin sau spre deloc, astfel ca este destul de greu sa-ti gasesti un loc in care sa-ti incarci telefonul sau laptop-ul.
Tocmai d-aia, Lerato va fi prezent la JEMF, pentru a pune spre vanzare baterii externe, care sa te scoata din impas oricand, la orice ora.
De asemenea, carcasele LifeProof si Hitcase – printre putinele carcase waterproof de pe piata – se vor afla in topul preferintelor participantilor.
Am mentionat ca-n cazul in care este cald…se poate face baie? Pai si atunci n-ai vrea sa captezi toata distractia in si sub apa?

lifeproof_lerato

Let’s JEMF together!