Toma Coconea X-Alps 2021

Toma Coconea are parte de un început de cursă senzațional! Red Bull X-Alps este în plină desfășurare, iar vremea este perfectă pentru zboruri lungi și spectaculoase. Acest lucru îi ajută pe concurenți să parcurgă distanța într-o viteză remarcabilă, însă emoțiile tot sunt la cote maxime pentru noi. Este a 4-a zi de Red Bull X-Alps, iar Toma a trecut de TP5 – Lermoss, Tiroler Zugspitz Arena și se îndreaptă spre TP6 Santis, Switzerland.

Primele 2 zile de cursă l-au ajutat să parcurgă peste 215 kilometri, dar ziua 3 de competiție a fost de-a dreptul incredibilă. După un zbor uimitor, ambițiosul Toma a reușit să facă un salt uriaș în clasament după ce a recuperat 12 poziții, iar acum se află pe locul 12.

Toma Coconea – status traseu X-Alps 2021, Lerato.ro Blog


Înainte de cursă Toma ne declara că cel mai important lucru este să te afli la locul potrivit în momentul potrivit, iar ieri a avut parte exact de ceea ce își dorea. Are echipa alături de el, motivația la cote maxime, iar noi trăim în continuare alături de el fiecare moment. Și voi îl puteți urmări în continuare live pe Live Tracking | Red Bull X-Alps (redbullxalps.com)

Hai Toma! Suntem alături de tine!