Tomo Coconea X-Alps 2021 Lerato

Aventura continuă la Red Bull X-Alps pentru Toma Coconea. Din păcate pentru ambasadorul Lerato.ro, ultimele două zile nu au decurs exact planului datorită condițiilor meteorologice nefavorabile, însă acest lucru nu l-a împiedicat pe Toma să parcurgă peste 600 de kilometri, atât în zbor, cât și în alergare. Zborurile spectaculoase au fost înlocuite cu alergările lungi și epuizante, cu momente greu de gestionat, dar și cu aceeași dorință sau mai bine spus, încredere că în următoarele zile vremea va deveni perfectă pentru cât mai multe ore petrecute în aer.

Toma Coconea – status traseu X-Alps 2021 (2), Lerato.ro Blog


“Astăzi este o zi cu vreme capricioasă care nu îmi permite zboruri lungi așa cum mi-aș dori, din zona în care mă aflu acum, Elveția. Nu este ca și cum aș putea pune pauză competiției și să revin când îmi place, așa că trag tare să înaintez chiar dacă este dificil. Fac tot ce îmi stă în putință să parcurg cât mai mulți kilometri, să încerc să combin alergarea cu adăpostul de ploaie, dar și să fac față urcărilor cu diferență mare de nivel care sunt îngreunate de vremea ploioasă, dar nimic nu este imposibil.”

Ne apropiem de jumătatea competiției și suntem foarte entuziasmați să urmărim în continuare evoluția sportivului nostru. Și voi îl puteți urmări live pe Live Tracking | Red Bull X-Alps (redbullxalps.com).

Multă putere și energie în continuare, Toma! Suntem alături de tine!