suport auto wireless

Daca ar trebui sa alegem locul in care ne petrecem cel mai mult timp din viata (bineinteles, fara sa punem la socoteala biroul sau apartamentul), atunci clar raspunsul ar fi… masina. Nimic surprinzator, avand in vedere faptul ca ajungem sa ne trezim in masina, sa ne bem cafeaua acolo, in drum spre munca, si avem timp suficient sa ne punem si gandurile in ordine, sa citim noutatile si inca doua pagini dintr-o carte… doar la un simplu semafor. Masina a devenit o prelungire a patului, un fel de a doua casa si locul unde se iau cele mai bune decizii pentru destinatii speciale de vacanta. Si pentru ca tot petreci atat de mult timp in masina, tehnologia s-a schimbat si iti vine in ajutor, astfel incat tu sa conduci in siguranta si sa fii mereu conectat cu telefonul (fara griji ca ramai fara baterie si ca nu mai poti citi un articol sau asculta muzica preferata sau ca bordul masinii se va aglomera cu mult prea multe cabluri). Astfel, odata cu lansarea seriei de suporturi auto iOttie, te poti bucura de incarcarea prin inductie:

Suportul auto magnetic iOttie iTap Wireless Fast Charging – acest accesoriu este, de fapt, o solutie cu stil pentru incarcarea wireless rapida, putand fi atasat cu usurinta pe bordul masinii. Prin aceasta tehnologie, smartphone-ul tau poate fi incarcat mult mai eficient si cu pana la 40% mai repede fata de sistemul de incarcare standard. In plus, design-ul metalic permite o conexiune magnetica mult mai puternica, iar ventilatorul incorporat pastreaza suportul de montaj la o temperatura scazuta, astfel incat sa nu se incalzeasca atunci cand iti incarca telefonul. Totodata, dispozitivul face o echipa buna cu aplicatia DriveSmarter, care afiseaza functia de cautare a masinii. Acest suport universal a fost creat pentru a-i oferi soferului o experinta de condus mai sigura si mai simpla, fiind compatibil cu dispozitivele Samsung Galaxy: Note 8, S8, S8+, S7, S7 Edge, S6, S6 Edge, Note 5, dar si cu alte dispozitive care pot fi incarcate wireless (iPhone 8/8 Plus, iPhone X sau LG G6).

suport auto wireless

Suportul iOttie Easy One Touch 4 Qi Wireless Fast Charging – acest accesoriu imbina puterea de incarcare rapida a dispozitivului Qi wireless, cu siguranta oferita de sistemul de prindere Easy One Touch. Datorita stabilitatii sistemului telescopic, poti cupla telefonul mobil atat pe bordul masinii, cat si pe parbriz. Acest sistem este flexibil, dispozitivul mobil putand fi mutat cu usurinta din modul landscape, in cel portrait. Odata ce un telefon compatibil cu Qi este asezat in suport, incarcarea acestuia va incepe automat (la fel ca si in cazul celuilalt accesoriu, acesta poate incarca un dispozitiv mobil cu pana la 40% mai repede fata de un sistem obisnuit).

suport auto wireless

 

Intra si tu acum pe Lerato.ro si fii in pas cu tehnologia!

Condu in siguranta cu noile accesorii iOttie!