munte

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10

Sportul în viața noastră este strâns legat de disciplina personală. Indiferent ce formă de sport alegi să practici, activitatea fizică te va ajuta să îți depășești limitele și să îți dovedești că nimic nu este imposibil. Înainte de orice, sportul trebuie făcut cu pasiune. Disciplina și consecvența reprezintă cheia spre succes.

În ultimul timp drumețiile pe munte au devenit accesibile tuturor. Nu este nevoie să fii sportiv de performanță pentru a reuși spre exemplu să atingi cel mai înalt vârf din România, Vârful Moldoveanu, cum, de asemenea nu trebuie să fii ciclist profesionist pentru a te bucura de o tură epică pe platoul din Bucegi. Tot ce trebuie să faci este să ieși din zona de confort și să începi să îți planifici prima drumeție sau prima tură cu MTB-UL, iar dacă nu știi care dintre cele două este mai potrivită pentru tine, iată câteva sugestii care sperăm să te ajute să iei decizia cea mai bună pentru tine.

Drumețiile pe munte te vor ajuta să te deconectezi de stresul cotidian, să te bucuri de natură și de sălbăticia specifică munților din țara noastră, de aceea, indiferent de gradul de dificultate al traseului, datorită contextului plăcut în care te vei afla, vei percepe totul ca fiind mult mai ușor.

În schimb, dacă ești dornic de o nouă provocare, de o aventură care să îți ofere un plus de adrenalină, atunci o tură cu MTB-ul pe potecile munților este soluția ideală. Poți să fii sigur că vei trăi fiecare moment din această experiență la intensitate maximă. Depinde doar de tine ce crezi că se pliază mai mult pe nevoile tale, dar indiferent de alegere, noi ne vom ocupa de amintirile tale. Îți punem la dispoziție o gamă variată de gadget-uri și accesorii care să te ajute să transformi prima experiență într-o aventură de neuitat.

munte

Sistem de stabilizare

🥇Sistem de stabilizare 4smarts Gimbal FollowMe, 3 axe, pentru telefoane mobile si camere de actiune, Negru – Lerato

Pe munte fiecare moment contează. Nu de multe ori vei fii surprins să descoperi un nou peisaj într-un interval de timp foarte scurt, iar timpul pentru a te bucura de ceea ce ți se înfățișează în fața ochilor este limitat. Sistemul de stabilizare 4smarts Gimbal FollowMe este tot ce ai nevoie pentru a nu pierde nici o secundă din aventura ta. Conceput pentru a suporta fixarea oricărui smartphone în poziție landscape sau portrait și cu o autonomie de până la 12h, stabilizatorul poate reîncărca smartphone-ul sau camera GoPro prin intermediul portului USB.

Camera de acțiune Forever SC-400 PLUS

🥇Camera sport Ultra HD Forever Action Cam SC-400 PLUS 4K, Wi-Fi, 2 inch Display, 12 MP, 170 grade, Black – Lerato

Camera de acțiune Forever SC-400 PLUS este concepută pentru persoanele aventuroase și sportive care nu se tem să își învingă limitele. Această cameră te va ajuta să capturezi toate momentele prețioase și de neuitat cu ajutorul obiectivului cu unghi larg de 170 de grade, dar și a camerei de 12MP care îți garantează o calitate profesională de Ultra HD. Datorită tehnologiei Wi-fi implementate, îți poți controla camera sport Forever din smartphone-ul tău. În plus, această cameră vine cu o serie de accesorii pentru o utilizare optimă în diferite situații.

munte

Rucsac impermeabil

🥇Rucsac impermeabil pentru accesorii camera video sport GoPro Seeker 2.0, 15 inch, 18L, Negru – Lerato

Știm că pe munte vremea este foarte imprevizibilă, iar gadget-urile și accesoriile tale au nevoie de o protecție corespunzătoare. Rucsacul impermeabil este tot ce ai nevoie pentru a te nu te îngrijora în cazul în care vremea se va schimba în mod neașteptat. Designul actualizat de 18 litri vă oferă un spațiu special pentru echipamentul personal, camera video GoPro și alte accesorii. Suporturile încorporate pentru piept și umeri facilitează capturarea unor imagini POV imersive cu GoPro.

Aventura face parte din viața ta și depinde doar de tine ce sens vrei să îi dai. Nu uita să te bucuri de fiecare pas și de fiecare moment petrecut în natură, iar noi vom fi aici să ne bucurăm alături de tine de toate cadrele surprinse.

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10