Lerato Racing Team RES 2021

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10

Se spune ca alegerile pe care le faci nu numai ca te definesc si proiecteaza o imagine despre tine in mintea celorlalti, dar iti si croiesc si deschid alte cai pe care poti merge. Practic, o alegere duce la o alta – depinde de tine cu ce si de unde incepi. Si uite asa, te lasi purtat de provocari, chiar si cu teama de necunoscut, dar simti ca in interiorul tau se naste un imbold de aventura, de a demonstra ca iti poti intrece orice limita. Odata cu alegerea ta, ceva s-a pus in miscare si nu este deloc usor sa i te impotrivesti. Vrei sa te simti liber, plin de viata, sa iti regasesti energia de altadata, sa te reinventezi, sa urmezi lucrurile in care crezi si care iti aduc acel suflu nou de emotie.

Asta inseamna ca esti pregatit sa fii eroul propriilor tale scenarii, sa descoperi lumea din jurul tau. Pe scurt, te pregatesti sa devii un #EROUinOUTDOOR.

Si asta facem si noi acum – ne urmam pasiunea, dorinta pentru miscare si de a pune in miscare lucruri, de a fi parte din toate activitatile cool. Tocmai de aceea suntem mandri sa va anuntam cel mai nou si cool proiect al nostru, inscrierea unei echipe de raliu la Romanian Endurance Series. Spunem „DA” unei noi provocari, de data aceasta in motorsport.

Lerato Racing Team RES 2021

Si nu, nu vom fi noi cei care vor concura, ci facem o super echipa cu doi piloti romani, D. Trifonescu si L.Pascu, doi oameni pentru care motorsportul este un stil de viata si care fac din orice provocare un record al depasirii limitelor. Aceasta este echipa LERATO RACING TEAM, cea care va pilota o masina Renault Megane I Coupe, modificata special pentru circuit si anduranta, la Grupa A1, Clasa A2 (1.600 – 2.000 cmc).

Lerato Racing Team RES 2021

Competitia Romanian Endurance Series are 8 etape, iar calendarul acestora il gasesti mai jos (sau poate fi consultat direct aici: https://res.ro/calendar/):

  • Etapa 1 → 17 – 18 aprilie
  • Etapa 2 → 8 – 9 mai
  • Etapa 3 → 19 – 20 iunie
  • Etapa 4 → 10 – 11 iulie
  • Etapa 5 →14 – 15 august
  • Etapa 6 → 11 – 12 septembrie
  • Etapa 7 → 16 – 17 octombrie
  • Etapa 8 → 6 – 7 noiembrie

Noi suntem nerabdatori sa acceleram si sa traim noile emotii la viteze mari. Prima etapa, cea din weekend-ul 17 – 18 aprilie, va avea loc pe circuitul Motorpark Romania, in sens normal si va avea o durata de 2 ore. Acesta este primul circuit de viteza din Romania, avand o lungime de 4.129 m.

Lerato Racing Team RES 2021

Fii si tu #EROUinOUTDOOR! Fii cu ochii pe noi si hai sa dam startul impreuna celor mai cool activitati!

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10