Dacă sunteți în căutarea unei carcase slim, însa în același timp o carcasă care să vă protejeze telefonul de pericolele ce apar zilnic, vă recomandăm Otterbox Commuter pentru iPhone 6/6S.

A apărut relativ recent, o dată cu lansarea iPhone-ului 6 și este una dintre cele mai vândute carcase ale celor de la OtterBox.

OtterBox Commuter are un design robust, însa în același timp este o carcasă slim, ce nu vă îngreunează telefonul. Este formată din două componente: prima componentă este de silicon, un silicon lucios, moale și neted, care nu este însă deloc alunecos. Cea de-a doua componentă este facută dintr-un plastic rigid, destul de puternic încât să vă protejeze telefonul de pericolele ce pot apărea în momentul în care vă așteptați mai puțin.

Prima dată se fixează carcasa de silicon, peste care atasăm carcasa de plastic.

Jack-ul și spațiul în care se introduce încarcatorul sunt acoperite, pentru a vă proteja telefonul de apă sau chiar praf, rămânând însă liber difuzorul.

Trebuie să menționăm un lucru foarte important, și anume că OtterBox Commuter este una din puținele carcase de pe piața care acoperă marginile telefonului, pentru o protecție sporită.

1-01-1

Cu un concept aerodinamic, aceasta vă ajută să vă mențineți permanent conectat la lumea virtuală, și totuși să vă păstrați telefonul ca nou, acoperindu-l și protejându-l în totalitate, datorită stratului dublu autoadeziv care ține la distanță zgârieturile de ecranul iPhone-ului dumneavoastră cât și daunele provenite în urma căzăturilor sau a altor șocuri.

OtterBox Commuter dispune de o gama largă de culori, pe gustul tuturor ultilizatorilor, iar ca și bonus, pe partea din spate îi puteți atașa un suport pentru carduri și bani.

Modelul OtterBox Commuter îl puteți găsi doar la noi pe site, Lerato.ro fiind unicul importator al brand-ului OtterBox în România.

Pentru mai multe detalii referitoare la această carcasă vă invităm pe site-ul nostru.