Astăzi vom facem review carcasei HitCase Pro.

Considerăm că acest tip de accesoriu, produs doar pentru iPhone, este fără doar și poate motivul numărul unu pentru care device-urile iPhone sunt cu mult peste cele Android, având posibilitatea de a le adăuga fel de fel de accesorii care vă ajută să le imbunatățiți funcționalitatea.

HitCase Pro este o carcasă dură, ce rezistă la căzături de până la 2 metri, iar datorită faptului că este și rezistentă la apă, aceasta poate fi folosită pană la o adâncime de 10 metri. Per total oferă un acces de utilizare decent a telefonului, însă dacă doriți să o utilizați ca și carcasa dumneavoastră zilnică, nu este tocmai cea mai potrivită carcasă.

Lentila și toate accesoriile ce vin la pachet cu carcasa HitCase Pro sunt extraordinare, și-n plus sunt compatibile cu alte accesorii Go Pro, ceea ce este un plus destul de mare.

Design și calitate

Oricine are șansa să utilizeze carcasele HitCase, va observa că pentru proiectarea ei au fost luate în calcul o mulțime de inovații serioase, fiind o carcasă destul de usoară, având însă calități care nu se pot regăsi la alte tipuri de carcase. Exteriorul este realizat dintr-un policarbonat dur, de tip ABS, textura cauciucată oferind protecție la impact și o prindere mai bună a device-ului indiferent de condițiile meteorologice.

La interior, HitCase Pro este fabricat dintr-un strat de silicon numit ShockSeal, ce înconjoară laturile device-ului, plus ShockPad, ce este alcatuit dintr-un pad personalizat de absorbție numit Poron. conceput pentru a rezista oricarui tip de impact. Împreuna, aceste două componente oferă o rezistentă incredibilă de absorbție a șocurilor, protejând astfel device-ul de orice șocuri invevitabile și în același timp nedorite. Un alt plus este faptul că telefonul stă neclintit in medii cu vibrații mari, precum plimbările cu ATV-ul, cu Skyjet-ul, cu barca, chiar și cu MotoCross-ul.

Ecranul este acoperit de o folie transparentă dură, destul de similară cu cele întalnite la carcasele altor brand-uri cunoscute, precum: Lifeproof, despre care vom vorbi cu altă ocazie. Ecranul protector își face treaba, în ceea ce priveste micile accidente, însă lasă o mica distantă între ecranul telefonului și cel protector, ceea ce face interactiunea cu comenzile telefonului puțin dificilă.

Montarea carcasei este o sarcină destul de simplă, având în vedere faptul că sunt 3 balamale de siguranță ce trebuie fixate și de aici totul e gata. Carcasa se va fixa foarte bine, nelăsând telefonul să se miște în interior. Așa cum am specificat la început, acest sigiliu strâns, face ca HITCASE Pro să fie impermeabilă la o adâncime de până la 10m, oferind posibilitatea utilizării telefonului în activități ce se desfăsoară în apă, precum: înot, surf, jetskiing, chiar și a altor sporturi a căror acțiune se desfașoară în condiții de umezeală ridicată și prezintă un risc major de accidentare, precum snowboarding-ul.

Scoaterea telefonului din carcasă se face la fel de simplu datorită celor 3 balamale ce pot fi decuplate rapid. Exact cum ne spun producătorii Hitcase, montarea și demontarea carcasei necesită nici mai mult nici mai puțin de 3 secunde.

De știut faptul că la acestă carcasă design-ul și funcționalitatea nu se prea pupă, portul de încărcare fiind blocat, lucru ce poate fi puțin frustrant pentru unii utilizatori.

3-1

Pachetul vine împreună cu cateva elemente ce se pot schimba, mai exact:

– Lentilă TrueLUX wide impermeabilă, anti-reflexie, anti-zgârieturi, cu un unghi de fotografiere de până la 104°

– Lentilă Flat Lens

– Alte accesorii.

Pe final, putem spune că HitCase Pro este un gadget bine proiectat și construit, calitativ, și nu în ultimul rând exceptional când vine vorba de fotografierea in medii mai puțin prielnice altor device-uri: sub apă, în zăpadă, noroi, precum și la capturarea momentelor petrecute în familie, sau a hobby-urilor dumneavoastră.

Dacă v-a convins acest review și doriți un upgrade în ceea ce privește siguranța telefonului dumneavoastră, dar și fotografii cu care să vă mândriți, HitCase Pro este produsul de care aveți nevoie.

3-2

Îl găsiți la noi pe site: https://lerato.ro/action-pack-hitcase-pro-plus-iphone-6.