Crăciunul se apropie cu pași repezi iar febra sărbătorilor a început deja de mult. Ne facem planuri: unde petrecem Crăciunul, și unde revelionul… dar cadourile? Cum rămâne cu cadourile?

Fiindcă timpul e din ce în ce mai scurt, și mai puțin, uităm de lucruri importante, lucruri care de multe ori contează mai mult decât ne imaginăm.

Vrem să venim în ajutorul dumneavoastră cu cateva mici idei de cadouri, care i-ar bucura nespus de mult pe cei dragi.

Fie că vrem, fie că nu vrem, smartphone-ul este unul dintre cele mai de preț accesorii ale noastre. Ne folosim de el, fie pentru a fi in legatură cu oamenii, fie pentru a avea acces la internet, a face poze sau a filma. Fără smartphone se pare că mulți nu putem funcționa. Așa că vă propunem câteva accesorii pentru a-i prelungi viața smartphone-ul dumneavoastra, și bineînțeles pentru a-l înfrumuseța.

OtterBox este cel mai cunoscut brand ce produce accesorii pentru diferite device-uri din America, fiind unul din brand-urile cunoscute și la nivel mondial.

Design-ul lor este unic, și fie că sunteți femeie sau bărbat Otterbox are carcasa potrivită fiecăruia.

Prețul produselor este unul decent, iar pe site-ul nostru unele produse sunt la reducere iar gama este variată: iPhone 5/5s, iPhone 6/6s, iPad Air 2, iPad Mini, Samsung Galaxy S4/S5/S6, Samsung Galaxy Note 4/5, HTC One M8/M9.

Gama completă de accesorii OtterBox o găsiți aici: https://lerato.ro/otterbox-ro

Lunatik este o companie ce se axează pe fabricarea produselor de calitate în ceea ce priveste device-urile mobile cat și pe viața digitală. Ei se mândresc cu design-ul produselor lor, având un stil unic, inconfundabil. Vă recomandăm carcasa Lunatik Seismik, o carcasă super rezistentă cu un design ce vă protejează smartphone-ul de pericolele apărute zilnic.

4-2

O găsiti pe site, în 3 culori diferite: dark clear, dark smoke și dark raspberry: https://lerato.ro/lunatik-ro/husa-lunatik-seismik-iphone-6

În cazul în care sunteți o persoana cu spirit de aventură bine dezvoltat, vă plac sporturile de iarnă sau plimbarile cu bicicleta, sau pur și simplu sunteți pasionat de fotografie, HitCase Pro este ceea ce vă trebuie, sau ce trebuie să dăruiți.

HitCase Pro este o carcasă ultra rezistentă menită să îmbine utilul cu plăcutul: protejarea telefonului de șocuri, apă, si căzături, plus lentila al cărui unghi de fotografiere este mult mai mare decât la camera obișnuită a iPhone-ului, și a cărei calitate merită un 10+.

Lentila și toate accesoriile ce vin la pachet cu carcasa HitCase Pro sunt extraordinare, și-n plus sunt compatibile cu alte accesorii Go Pro, ceea ce este un plus destul de mare.

Trebuie să precizăm că HitCase Pro se fabrica doar pentru iPhone.

4-5

Vă prezentăm cele două pachete disponibile pe Lerato.ro: https://lerato.ro/hitcase

Sperăm că v-am ajutat cu lista cadourilor de Craciun, sau măcar că v-am inspirat într-o oarecare măsură, iar cei dragi se vor bucura alături de dumneavoastră la primirea frumoaselor cadouri.