#BLPA9, Lerato.ro Blog

Sâmbătă, 14 noiembrie, Toma Nicolau ne-a introdus în sfera jocurilor de strategie, mai exact am participat pentru prima dată, în calitate de parteneri, la cea de-a noua ediție Bloggers Lan Party (#BLPA9).

Bloggers Lan Party este singurul eveniment dedicat gamerilor din Romania, bloggerilor și cititorilor săi. Cea de-a noua ediție a avut loc la Impact Hub, și au participat 32 de bloggeri și cititori.

Printre cei mai cunoscuți bloggeri care au participat de-a lungul timpului la Bloggers Lan Party se număra Cabral, Alin Pandaru (Pandutzu), Ionut Bunescu, Toma Nicolau și mulți alții.

Gamerii s-au bucurat de o gamă variată de jocuri: Starcraft 2 – Legacy of the Void (PC), Guitar Hero (Play Station 4), Mortal Kombat X (Play Station 4), FIFA 16 (Play Station 4), Hearthstone (smartphones) și bineînțeles participanții avut la dispoziție fel de fel de Boardgames cu care s-au distrat timp de 12 ore.

Alături de bine cunoscutul brand producător de smartphones, HTC, și de Bitdefender – cel mai utilizat antivirus în Romania, echipa Lerato a fost prezentă la eveniment cu o gamă variată de accesorii menite să protejeze gadget-urile în cele mai eficente moduri: carcase pentru telefoanele mobile (iPhone 6/6s, iPhone 6/6s Plus; Samsung Galaxy 6, respectiv S6 Edge, Samsung Note 5 și bineînțeles HTC ONE), carcase pentru tablete (iPad Air 2 și iPad Mini) dar și suporturi pentru telefoanele mobile, ce se pot utiliza atât în mașină cât și pe bicicletă.

Branduri precum Urban Armor Gear, Otterbox, Lifeproof, Mophie, Lunatik sau Element Case reprezintă vârful de lance actual în păstrarea și utilizarea în condiții optime a tuturor gadget-urilor, susținând exploatarea lor în condiții optime în medii și condiții aspre.

Participanții au fost foarte încântați de produsele cu care ne-am prezentat la eveniment iar noi am fost și mai încântați de faptul că am avut această șansă de a interacționa cu oameni de calitate, oameni cunoscuți în mediul online, bloggeri cu renume.

#BLPA9, Lerato.ro Blog

Numai cuvinte de laudă pentru Bloggers Lan Party, și ne revedem la #BLPA10, mai exact cea de-a zecea ediție a singurului eveniment dedicat gamerilor din România.