iOttie iTap cu montare la sistemul de ventilație, este un suport auto modern, ce folosește prinderea magnetică ca mijloc de fixare a device-urilor, fiind compatibil cu majoritatea telefoanelor din piață.

Suportul auto magnetic iTap de iOttie este un device inedit, dar, in acelasi timp, o solutie foarte practica pentru sustinerea oricarui telefon, datorita stratului de prindere magnetic, ce vine impreuna cu produsul. Avand o constructie din aluminiu, iTap nu este doar un suport calitativ, dar si un element de design in masina voastra.

Spre deosebire de celelalte suporturi auto, iTap de la iOttie este special conceput pentru a se roti 360 grade, oferind utlizatorului cel mai bun unghi, in orice situatie.

Sistemul de prindere One Click permite blocarea si deblocarea telefonului cu foarte mare usurinta. Prin atasarea unei placute metalice pe spatele telefonului/carcasei, acesta se conecteaza instant pe suport. De asemenea, stratul de silicon plasat pe suport ofera protectie telefonului sau carcasei impotriva posibilelor zgarieturi, dar si a vibratiilor ce pot aparea in timpul mersului cu masina sau al utilizarii telefonului.

Suport metalic

  • Contine o placuta metalica pe care sa o atasati pe spatele telefonului
  • Utilizeaza 6 magneti mici pentru prinderea telefonului si pentru a asigura o atasare sigura

Prindere rapida

  • Se realizeaza extrem de usor, prin simpla apasare a unui buton
  • Este invelit cu un strat de silicon pentru a evita posibilele zgarieturi

Rotire 360

  • Ofera posibilitatea unei rotiri complete a telefonului
  • Aveti acces la cele mai avantajoase unghiuri pentru o experienta cat mai placuta

Design compact

  • Design usor si compact pentru a economisi cat mai mult spatiu
  • Suficient de mic pentru a putea fi portabil, atunci cand este cazul

Suportul auto iTap Magnetic este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor, precum și carcaselor acestora, datorita placii metalice furnizata in cutia cu care vine produsul:

iPhone 6 Plus/6/5s/5c/5/4S

Galaxy S7/S6/S5/S4

Galaxy Note 5/4/3

LG G4/G3/G2

Google Nexus 5/4

HTC One M9/M8/M7

Suportul auto iTap de la iOttie poate fi achizitionat online, direct din magazinul nostru, accesand: https://lerato.ro/suport-auto-magnetic-itap-iottie