Pentru ca primavara este sezonul schimbarii, am reinnoit si noi colectiile si am adus pe Lerato.ro un nou brand de carcase: SPIGEN. Nu, nu este vorba de vreo prescurtare de la Steven Spielberg (desi aceste produse ar rezista cu usurinta la orice atac al dinozaurilor), ci este un nume de cod pentru protectia telefonului tau mobil. Asemanari ar mai fi (origine americana, notorietate si calitatea serviciilor oferite), insa cea mai importanta deosebire este faptul ca… te poti intalni zilnic cu aceste carcase si le poti achizitiona oricand. Acestea pot fi recunoscute usor; caracteristic acestor produse fiind design-ul (textura) de pe spatele lor, care imita panza de paianjen.

Gama Rugged Armor este cea mai recent adaugata in portofoliul Spigen, avand un design special si oferind protectia de care tu si dispozitivul tau mobil aveti nevoie. Fabricate dintr-un material premium (TPU), aceste carcase reactioneaza foarte bine la un impact puternic sau la alte socuri, oferindu-ti siguranta de fiecare data. Husele Rugged Armor sunt create pentru a rezista si pentru a arata bine (de ce nu, aventurile pot fi si cu stil). Astfel, acestea sunt lucrate pana la cel mai mic detaliu si includ o tehnologie bazata pe perne de aer (in colturile husei), pentru a rezista socurilor.


Pentru cei atenti la detalii, husele sunt lucrate cu mare atentie, fiind foarte usoare si subtiri (datorita faptului ca sunt fabricate dintr-un singur strat de material, taiat cu mare precizie). Astfel, poti fi sigur ca telefonul tau este protejat impotriva cazaturilor si a loviturilor (accidentale, bineinteles). O alta caracteristica a acestor carcase este faptul ca urmaresc meticulos conturul telefonului tau si linia butoanelor de pe marginile acestuia, oferindu-ti astfel protectie maxima si acces facil la toate functionalitatile (port-uri, camera etc.).

Huse Spigen
De astazi, protectia are mai multe sinonime, printre care si huse Spigen!

Intra si tu pe Lerato.ro si fii la curent cu noile tendinte!