Lerato.ro a lansat rubrica dedicata parteneriatelor! Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca suntem in cautare de noi parteneri de business care sa ne ajute sa cream o comunitate a pasionatilor de aventura si de tehnologie, dedicata protejarii dispozitivelor mobile. Fiecare lucru pe care il gandim si implementam are in centru dorinta de a fi aproape de clienti si de a le oferi, la cele mai inalte standarde de calitate, protectia necesara atunci cand vine vorba de telefoanele lor mobile. Iar acum poti face si tu parte din povestea Lerato si te poti implica in actiunile si valorile pe care le promovam.

La ce se refera, mai exact, parteneriatele? Acestea includ orice fel de colaborare ce implica vanzarea produselor disponibile in magazinul Lerato: de la distributie (obtinerea unor discount-uri semnificative, in functie de volumul solicitat), la afiliere (obtinerea unui comision avantajos) si la orice alta modalitate de promovare. Pe langa toate acestea, exista si posibilitatea listarii pe Lerato.ro a produselor care fac referire la dispozitivele mobile. Cine poate fi partener? Sectiunea este dedicata, cu precadere, persoanelor juridice, insa pot aplica si persoanele fizice.


De ce sa inchei un astfel de parteneriat? Pentru ca suntem un brand de incredere care pune protectia si siguranta telefonului mobil pe primul loc. Prin aceste aspecte, suntem alaturi de clientii nostri si contribuim la crearea celor mai indraznete visuri ale lor si ii ajutam sa isi duca dispozitivele mobile in cele mai frumoase aventuri.

Deci, care sunt beneficiile parteneriatului?
• Pasiunea pentru excelenta si pentru calitate – gama de produse Lerato este una diversificata, elementul comun fiind calitatea superioara si autenticitatea.
• Varietatea – de la huse de protectie pentru cele mai noi flagship-uri, la cele mai utile accesorii sau cool gadget-uri, oferta Lerato depaseste 1000 de produse.
• Unicitatea – Lerato este unic importator in Romania al celor mai vandute brand-uri din SUA: Otterbox, Lifeproof, Caseology etc.


Daca iti plac produsele din oferta noastra, te invitam sa ne trimiti solicitarea ta la contact@lerato.ro. La capat nu se afla un duh al lampii sau un pestisor auriu, ci un reprezentant Lerato, care te va contacta in cel mai scurt timp pentru a-ti oferi toate informatiile necesare.

Devino partenerul nostru si fii parte din povestea Lerato! Indrazneste sa visezi si descopera alaturi de noi lumea protectiei dispozitivelor mobile!