Tipuri de folii pentru telefon

Daca inainte erai familiarizat doar cu foliile pentru ecranul telefonului, afla ca gama acestor tipuri de protectii s-a dezvoltat, tocmai pentru a putea indeplini cat mai bine necesitatile tale. Odata cu evolutia tehnologiei, telefoanele au integrat camere foarte performante (care depasesc chiar aparatele foto), iar materialele din care sunt fabricate sunt si ele de calitate. Si atunci este normal sa vrei sa iti protejezi dispozitivul cat mai bine. Asa au aparut acum foliile de protectie pentru spatele telefonului, dar si pentru camerele acestora.

Despre tipurile de folii pentru ecran si despre ce sa alegi cand vine vorba despre materiale, am discutat in repetate randuri (poti arunca un ochi aici si aici), asa ca acum ne oprim doar asupra noutatilor din gama.

1. Detalii folie pentru spatele telefonului

Cati dintre voi mai stiu care este culoarea spatelui telefonului si cum arata acesta (pentru cei care au folosit inca de la inceput o husa, fara transparenta)? Daca esti din categoria celor care vor sa isi vada si sa isi simta telefonul cat mai natural in mana (poate spatele telefonului este facut dintr-un material din sticla foarte cool), atunci solutia este folosirea unei folii.

Acest tip de folie protejeaza telefonul de zgarieturi sau de alte incidente si, de regula, sunt fabricate fie din sticla, fie din plastic. Ca sa poti face o comparatie, cele din sticla au o duritate de 9H si o grosime de 0.3 mm, iar cele din pastic de 7H si o grosime de 0.2 mm. Pornind de la aceste dimensiuni, este clar ca experienta cu telefonul este usor schimbata – il vei simti cat mai natural in mana.

Alte caracteristici ale acestor folii:

  • Ofera claritate si transparenta → folia se lipeste foarte bine pe spatele telefonului si ii vei putea admira in continuare culorile si design-ul lui initial
  • Sensibilitatea la atingeri ramane neschimbata
  • Tehnologie anti-spargere → sunt rezistente si ofera protectie dispozitivului mobil
  • Sunt usor de instalat
  • Unele dintre ele sunt acoperite cu un strat oleofob pentru a reduce urmele de amprenta sau de alte impuritati

In cazul in care vrei sa afli daca exista folii compatibile si cu modelul tau de telefon, te invitam pe Lerato.ro, sa arunci un ochi pe oferta noastra variata.

2. Detalii folie pentru camera telefonului

Asa cum spuneam si mai sus, cand sistemul de camere devine mai performant de la un model de telefon la altul, parca vrei sa gasesti o solutie si sa il protejezi si pe acesta cat mai bine. Practic, daca ai deja o folie pentru ecran si una pentru spate, tot ce mai ai nevoie pentru o protectie completa este folia pentru camera telefonului. Iata care sunt cele mai importante caracteristici ale acestui tip de folie:

  • Claritate impecabila asupra imaginii si transparenta perfecta → folia nu va schimba modul in care vei surprinde imaginile si cadrele preferate
  • Tehnologie anti-spargere → sunt foarte rezistente si durabile
  • Usor de instalat → foliile pot fi puse chiar de catre tine, acasa
  • Protejeaza impotriva socurilor, cazaturilor si zgarieturilor, dar si uzurii
  • Sunt realizate din materiale premium care sa reziste socurilor

La fel, daca te-am convins sa incerci un astfel de produs, poti vedea aici oferta noastra completa.

Daca pentru tine husa nu mai este o solutie, poti incerca fara teama protectia completa oferita de diverse tipuri de folii, acum disponibile pentru acoperirea integrala a dispozitivului mobil.