Afara se simte acea racoare dulce caracteristica orei 5 dimineata. Este aceeasi senzatie pe care o ai atunci cand mananci o inghetata de vanilie, in mijlocul verii, pe cea mai apriga canicula. Si, cum in mijlocul oraselor este intotdeauna agitatie mare, provocarile sunt la ordinea zilei. Oare cum arata o zi din viata unui super erou?

Va povestim noi.

Si eroii trebuie sa munceasca, asa ca Batman isi face datoria in aceasta dimineata. Ceasul suna, iar agenda arata ca la ora 5:15 trebuie sa salveze lumea de un raufacator (oare se vor opri vreodata?). Fire aventuriera, abia isi poate stapani entuziasmul cand se gandeste la aplauzele si ovatiile pe care le va primi, dar, mai ales, la sansa de a se antrena putin. Inainte de plecare, isi face un scurt inventar: cheile de la masina, masca, mantie. All good. Urmeaza un moment de tacere… mereu acelasi gand: sa isi ia sau nu telefonul? Iarasi are o lupta si este deja la cel de-al zecelea telefon pe care il schimba. Dar isi aminteste: noroc ca si-a luat o carcasa noua UAG, de la Lerato, iar telefonul lui este in siguranta orice ar face, chiar si daca acesta ajunge sub caramizi.

Urban Armor Gear

Husele de protectie UAG – Urban Armor Gear sunt concepute la standardele militare de protectie si vin cu o gama variata de culori si modele. Design-ul urban, un mix inedit intre protectie si fashion, face cu ochiul si ii atrage si pe cei mai pretentiosi dintre noi. Asa ca, daca viata ta este precum o aventura, indiferent de provocarile pe care le ai de trecut (o tura cu bicicleta pe un sol nisipos sau noroios, o escalada pe munti stancosi sau chiar si trecerea unei strazi neasfaltate), te asteptam pe Lerato.ro, sa incerci noua husa de protectie, si sa te bucuri de experientele traite!

home_page_feature_vignette_slim-design

home_page_feature_vignette_360

home_page_feature_vignette_feather-light

Eroii au grija de telefoanele lor!

Batman ar face o comanda online pe Lerato.ro pentru o astfel de carcasa!

Cu siguranta, Superman ar avea si el nevoie de una, mai ales in timpul zborurilor!