warp charge

Sa fii conectat in permanenta la informatii si la tot ce se intampla in jurul tau a devenit parte din stilul si din modul tau de a face lucrurile. Orice intrerupere te poate bloca, tocmai de aceea este important sa stii ca telefonul tau nu te va lasa in momentele grele sau, daca o va face, isi va reveni rapid. Si asta se poate intampla doar daca ai tehnologia de partea ta. Detinatorii de modele OnePlus ar trebui sa fie mandri pentru ca au in maini performanta unei incarcari ultra-rapide.

Nu ne mira deloc ca cei de la OnePlus au furat startul si ca au impins la limita tehnologiile folosite – acestia au dezvoltat o noua solutie de incarcare (unii ii spun chiar experienta), fiind clasata rapid ca fiind solutia de incarcare a noii generatii. Astfel, tehnologia de incarcare rapida OnePlus este cunoscuta in toata lumea sub denumirea de Dash Charge (mai putin in Europa). Aici, din cauza faptului ca brandul „Dash” este deja inregistrat, cea mai avansata solutie de incarcare din lume poarta denumirea de Warp Charge.

OnePlus 6T McLaren Edition a fost primul progres demn de mentionat pentru Warp Charger. De atunci modelele de telefon au tot evoluat si au venit cu multe update-uri:

  • OnePlus 7T → a introdus Warp Charge 30T, care permite unui telefon sa se incarce in proportie de 70% in doar 30 de minute

warp charge

  • OnePlus 8T (2020) → a aparut Warp Charge 65 – telefonul este incarcat complet in doar 39 de minute

warp charge

  • OnePlus 9T (2021) → cu acest model, OnePlus si-a depasit toate standardele. Telefonul este incarcat complet in doar 29 de minute, cu 10 minute mai putin decat versiunea anterioara. In plus, anul acesta, cei de la OnePlus cocheteaza si cu Warp Charge Wireless.

warp charge

Daca rapiditatea de incarcare nu te-a convins inca, Warp Charge vine si cu un alt beneficiu – datorita circuitelor incorporate, telefonul nu se va mai incalzi atunci cand se incarca. Cool stuff, right?