accesorii Galaxy S8

Telefonul mobil, in sine, este un accesoriu. Si nu doar pentru ca il porti cu tine oriunde mergi si absolut de fiecare data (cand mananci sau faci sport, cand te uiti la un film; chiar si cand te speli pe dinti, tu tot continui sa urmaresti o anumita postare), ci pentru ca ai inceput sa iti construiesti intregul stil pe baza si in jurul acestuia. Oare cand incepi sa cumperi accesorii pentru un alt accesoriu… cum se numeste? Noi zicem ca ar fi GRIJA – pentru ca esti atent cu lucrurile pe care le ai si pentru ca vrei sa te bucuri de ele cat mai mult timp si la potentialul lor maxim. Dar acum, tu nu ti-ai cumparat orice accesoriu. Ai un Samsung Galaxy S8/S8+ sau noul Note 8, asa ca e musai sa il rasfeti cu cele mai alese produse.

Si pentru ca noua linie de telefoane Samsung se diferentiaza de cele de pana acum prin introducerea portului USB-C, ne-am gandit sa iti facem o lista cu cele mai importante piese ale acestui sezon. Care sunt accesoriile compatibile cu aceste dispozitive? Iata-le mai jos:

Cablu magnetic pentru incarcare si transfer de date 4smarts – cu o lungime de 1 m, acest cablu este foarte rezistent, usor de folosit si este prevazut cu micro USB si cu un conector magnetic Type C. Poti chiar sa verifici statusul incarcarii bateriei prin intermediul unui led (acesta are culoarea verde atunci cand telefonul este incarcat complet). Mufele magnetice (care se detaseaza usor) iti permit sa conectezi cablul de incarcare rapid, chiar si cu ochii inchisi. Acestea pot ramane cuplate in dispozitiv, pentru o mai mare protectie a porturilor.

Incarcator Auto Universal 4smarts MultiCord Car Charger Micro-USB and USB Type-C – acesta este un incarcator auto performant care iti va permite sa alimentezi atat dispozitivele cu porturi micro-USB, cat si pe cele cu porturi USB Type-C, folosind un singur cablu. Cu o lungime de 100 cm, incarcatorul reprezinta alegerea ideala, avand un design subtire si adaptandu-se usor, astfel incat sa nu se incurce de celelalte componente ale masinii. Mai mult, portul aditional USB poate fi folosit pentru incarcarea a 2 dispozitive simultan.

Incarcator Wireless Universal QC 3.0 Forever 3xUSB – desi nu are port USB-C, acest accesoriu are incarcare prin inductie, compatibila cu noile telefoane Samsung. Produsul combina functia de incarcare smart, incarcarea prin inductie si tehnologia Quick Charge 3.0, accelerand astfel incarcarea dispozitivului mobil cu pana la 75%. De asemenea, permite detectarea in mod inteligent a dispozitivului conectat si ii asigura intr-un mod sigur si rapid puterea optima de incarcare.

 

Accesorizeaza-ti si tu telefonul!

Intra pe Lerato.ro si bucura-te de cele mai cool produse pentru Samsung Galaxy S8/S8+ sau Note 8!