drumetii si alergare montana

Lerato a dat startul campaniei “#ErouInOutdoor – drumeție și alergare montană” și a provocat toți iubitorii de munte să share-uiască fotografii de pe munte, iar în schimb, aceștia au putut câștiga produse care să îi ajute să țină telefonul în siguranță la orice experiență montană.

Câștigătorul unei carcase de telefon mobil, rezistentă la șocuri, este Ionuț Dumitrașcu.

Poză cu el:

Drumetii si alergare montana

Avem și câștigătoarea unei mențiuni ce constă într-un voucher de reducere pentru achiziția unei carcase rezistente la șocuri sau alte produse de pe site-ul www.lerato.ro. Andreea Tănase, sperăm să te bucuri de acest premiu așa cum ne bucură pe noi faptul că ai luat parte la campania #ErouInOurtdoor.

Poză:

drumetii si alergare montana

Campania continuă, iar până pe 22 noiembrie, și tu poți contribui la promovarea poveștilor frumoase de pe munte și peisajelor de nedescris! Orice om pasionat de provocările montane să se poată înscrie! Scopul campaniei este de a inspira oamenii să exploreze zonele montane, să se bucure de Carpați și să petreacă cât mai mult timp la altitudine, acolo unde oricine poate fi #ErouInOutdoor.

Mecanismul este simplu:

  • Postează o fotografie cu tine de la munte pe profilul personal de Instagram (ai grijă ca profilul să fie public, altfel nu vom putea vedea postarea)
  • Scrie în textul postării de ce te motivează drumețiile sau alergarea montană (opțional: poți oferi detalii despre locul în care a fost făcută fotografia)
  • Dă tag paginii @lerato.ro și folosește hashtag-ul #ErouInOutdoor
  • Vom anunța câștigătorii pe 23 noiembrie printr-un articol pe blogul Lerato.ro.

Premii:

  • În cadrul fiecărei etape se va acorda 1 (un) premiu principal, constând într-o carcasă de telefon mobil, rezistentă la șocuri
  • În cadrul fiecărei etape se vor acorda 3 (trei) mențiuni, constând în vouchere de reducere pentru achiziția de carcase rezistente la șocuri sau alte produse de pe site-ul lerato.ro.

Desemnarea câștigătorilor se va face luând în considerare calitatea fotografiei, povestea din postare, dar și bifarea tuturor cerințelor din mecanismul campaniei. Juriul este format din echipa Lerato.ro, alături de Denisa Dragomir (campioană mondială de Sky Running) și Radu Restivan (fondator 321sport #RunningCulture).

***

Lerato.ro susține sportul în aer liber, iar în această perioadă drumețiile și alergarea montană sunt două dintre cele mai bune opțiuni pentru a petrece timpul liber în natură și de a face mișcare în siguranță!