lerato#erouinoutdoor

Lerato.ro susține sportul în aer liber, iar în această perioadă drumețiile și alergarea montană sunt două dintre cele mai bune opțiuni pentru a petrece timpul liber în natură și de a face mișcare în siguranță!

În perioada 6 noiembrie – 6 decembrie 2020, Lerato.ro dă startul campaniei #ErouInOutdoor cu focus pe drumeție și alergare montană, pregătind o mulțime de surprize pentru cei care fac mișcare în aer liber și aleg să trăiască fiecare zi ca o aventură.

În curând vom prezenta detaliile campaniei și felul în care puteți participa, dar până atunci este important de știut că Lerato.ro este alături de iubitorii sportului cu produse specifice, gândite special pentru a proteja telefonul mobil, dar și accesorii care să facă fiecare experiență pe munte mai frumoasă.

Cu o ofertă care cuprinde mii de carcase, Lerato.ro are o soluție de protejare pentru orice device mobil: de la carcase rugged și military proof, până la carcase subacvatice, biodegradabile, dar și slim sau fashion. Iar atunci când telefonul ajunge în zone muntoase, orice căzătură îi poate fi fatală, așadar folosirea unei carcase asigură protecție totală chiar și în cele mai grele condiții.

În plus, Lerato.ro are în ofertă multe alte produse precum baterii externe (pentru zilele în care se doarme în refugiu, iar bateria trebuie să facă față la o tură lungă), selfie stick-uri (pentru cele mai reușite selfie-uri de pe vârf), gimball-uri (ca să iasă filmările cu telefonul perfect stabilizate), carduri externe (ca să fie loc pentru toate amintirile care merită imortalizate) și altele.

Stați alături de noi pentru noutăți: vineri, 6 noiembrie, vom da startul campaniei!