Cea mai buna aplicatie de muzica – afla care este topul

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10

Fie ca asculti pe repeat aceeasi melodie, fie ca esti mereu in cautare de melodii noi, de stiluri si voci diferite, o aplicatie de muzica este tot ce ai nevoie. In ultima vreme au aparut tot mai multe astfel de aplicatii, fiecare cu avantaje atat pentru utilizatorii versiunii standard (gratuita), cat si pentru cei care aleg optiunea Premium. Vorbim aici de diferite platforme de streaming, dar care au si optiune de redare a melodiilor in varianta offline (de cele mai multe ori, in baza unui abonament).

Mai jos gasesti un top 5 al celor mai bune aplicatii de muzica – cine crezi ca a cucerit locul 1?

  • SoundCloud → este o platforma de sharing folosita, in principal, de catre multi artisti independenti care doresc sa isi promoveze melodiile mai peste tot in lume. Poti descarca doar melodiile acelor artisti care au activata aceasta optiune. Aplicatia este doar pentru Android – odata instalata, poti crea liste de melodii, playlist-uri si poti asculta chiar si podcast-uri.
  • TuneIn Radio → nu este neaparat o aplicatie de muzica, ci mai mult o aplicatie prin care poti accesa gratuit peste 100.000 posturi de radio din intreaga lume (pentru o mai buna cautare, posturile sunt impartite pe categorii, limba sau pozitie geografica). Daca alegi un abonament, atunci ai optiunea sa inregistrezi melodiile preferate sau sa asculti fara pauze de publicitate.
  • Music Google Play → aceasta aplicatie pune la dispozitie un playlist destul de generos si iti ofera posibilitatea de a incarca din propriul computer/ telefon pana la 50.000 de melodii care se vor sincroniza ulterior cu playlist-ul tau. Asa cum te-am obisnuit deja, in versiunea gratuita nu poti da skip anunturilor publicitare. Daca optezi pentru un abonament, atunci ai acces la o baza de peste 35 de milioane de melodii si le poti descarca pe cele preferate pentru a le asculta in modul offline.  
  • Dreezer Music → este o aplicatie de streaming, dar are si optiune de offline. Ofera licente pentru milioane de melodii si liste personalizate pentru fiecare utilizator. Poti descarca melodiile care iti plac si sa le asculti atunci cand nu ai conexiune la internet, dar asta doar daca ai un abonament lunar. In cazul in care optezi pentru versiunea gratuita, poti asculta melodii in mod aleatoriu si vei fi intrerupt cam des de pauzele publicitare.
  • Spotify → este considerata a fi cea mai completa aplicatie de muzica, utilizata de zeci de milioane de utilizatori, iar principala ei caracteristica este prezenta mai multor liste de redare create atat de utilizatori, cat si de dezvoltatorii aplicatiei. Aplicatia functioneaza pe principiul urmator: o poti descarca si asculta gratuit melodiile pe modul shuffle doar daca esti conectat la internet sau te poti abona si atunci poi sa alegi tu melodiile pe care sa le asculti (reclamele sunt eliminate si poti descarca pe telefon si melodiile pe care sa le asculti in offline). O alta caracteristica a Spotify este ca, in functie de preferintele tale, vei primi si alte propuneri de muzica.

Nu l-am adaugat in top, dar o varianta buna de ascultat muzica este si Youtube Premium – doar daca ai abonament poti asculta incontinuu muzica fara reclame sau alte ad-uri si, cel mai important, melodiile continua sa ruleze chiar si atunci cand telefonul este blocat sau cand intri intr-o alta aplicatie (Youtube Premium ruleaza in fundal, fara intrerupere).

Tu ce aplicatie de muzica folosesti? Le-ai incercat deja pe cele recomandate de noi?

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10