Dilema verii: Fre sau Nuud?, Lerato.ro Blog

Care sunt cele mai palpitante momente atunci cand te uiti la seriale sau la filme? Sunt momentele acelea in care eroii tai preferati revin pe campul de lupta si dau tot ce au mai bun pentru a iesi invingatori, atunci cand sortii sunt impotriva lor (asta daca te uiti la acest gen de filme). Observi fiecare trasatura a lor, de la ochii nedumeriti, la mainile obosite si la uimirea lor atunci cand, de nicaieri, apar ajutoare si reusesc, astfel, sa castige batalia. Intr-o anumita masura, acorzi putina atentie si costumatiei eroilor, pentru ca, la urma urmei, cea mai importanta este armura. Poate daca Jon Snow ar fi purtat o armura in momentul in care a fost injunghiat, nu mai treceam prin acele emotii, lacrimi, prin acele luni de chin si nostalgie. Ei bine, asa sta treaba si in lumea telefoanelor si a dispozitivelor mobile. Atunci cand vrei sa pleci intr-o aventura, trebuie sa te asiguri ca ai o armura perfecta si pentru telefonul tau, iar cea mai buna este o carcasa de protectie. Poate pe vremea aceea nu aveai atat de multe posibilitati de alegere in ceea ce priveste costumatia razboinicilor, dar acum este cert: telefoanele pornesc la razboi cu mai mult stil!

Lifeproof reprezinta etalonul protectiei si orice telefon care se respecta va incerca sa isi gaseasca longevitatea aici. Fre sau Nuud sunt alegerile dispozitivelor mobile atunci cand isi fac planurile de lupta. Nu, nu se intalnesc intr-un cort pentru discutarea strategiilor si nu au o masa in mijloc plina de harti si cu pioni, fiecare reprezentand o casa, cu un stindard, sau o regiune anume. Ele isi dau intalnire direct pe Lerato.ro si isi fac strategiile acolo. Acum ramane de vazut ce si cum aleg.

Dilema verii: Fre sau Nuud?, Lerato.ro Blog

Carcasele Fre sunt la fel ca Daenerys Targaryen, cea care trece prin flacari fara sa pateasca ceva. Aceste huse iti protejeaza telefonul in toate situatiile, chiar si atunci cand atmosfera se incinge. Ii asigura telefonului tau protectie completa, inclusiv ecranului, si este atat de discreta, incat nici macar nu iti dai seama ca este acolo. Nu trebuie sa iti mai faci griji nici de aspect deoarece husa compacta este slim, adaugand doar cativa milimetri si grame telefonului tau.

Dilema verii: Fre sau Nuud?, Lerato.ro Blog

In schimb, carcasele Nuud sunt mai mult ca Arya Stark. Fiind prima carcasa waterproof fara un ecran de protectie inclus, nimic nu sta in calea ei. Aceasta husa stie ce vrea si ce trebuie sa faca pentru a-ti proteja telefonul. Apa si praful nu au ce cauta aici, iar tu ai contact direct cu ecranul telefonului, datorita sigiliului rezistent la apa, format in jurul ecranului tactil al dispozitivului.

Vara aceasta, fa-ti strategiile de lupta asa cum vrei tu!

Pregateste-ti telefonul de lupta cu Lerato.ro!

Alege-i armura potrivita!