Standardele de protectie Lerato, Lerato.ro Blog

Inchizi ochii. Respiri. Ai vrea sa stai asa si sa iti imaginezi ca esti inconjurat de un lan intreg de grau, cu niste maci rosiatici rataciti pe alocuri. Ca iarba iti gadila talpile si ca soarele cel mai indraznet iti rumeneste obrajii. Dar trebuie sa deschizi ochii, trebuie sa lasi aceste imagini pentru alte momente, pentru alte ganduri indepartate. Deschizi ochii, respiri si incepi. Faci primul pas si incepi sa alergi mai repede decat un ghepard. Ai de alergat cativa kilometri fara oprire, cu o viteza cat mai mare. Fiecare picatura de sudoare, fiecare bufeu de caldura care iti traverseaza corpul, fiecare gand aruncat in acel lan de grau iti dau forta sa continui sa alergi. Iti zici ca mai poti, asa ca nu te opresti din alergat. Corpul ti s-a adaptat, ti-ai invatat fiecare punct slab, ti-ai antrenat fiecare muschi, iar acum te apropii de finalul cursei. Dar testul tau nu se termina aici, caci urmeaza alte probe. Picioarele tale stiu ca nu trebuie sa se opreasca pentru nimic in lume, ca trebuie sa continue sa te poarte prin fiecare proba. Asa ca, dupa ce ai terminat de alergat, faci cateva tumbe prin noroi, ridici o arma de jos si tintesti punctul rosu din acel cerc indepartat. Respiri inca o data (simti ca nu ai mai respirat de cand ai inceput cursa). Mai ai inca o proba de trecut si apoi vei vedea exact daca a meritat tot antrenamentul din ultima perioada. Vezi plasa pe care trebuie sa te cateri, vezi obstacoelele pe care le ai de trecut si deja ti-ai facut strategia in minte. Picioarele stiu ce au de facut, asa ca te avanti puternic si stii ca vei reusi. Ai terminat, dar picioarele tale nu se opresc imediat… din obisnuinta, de teama sau poate de bucurie. Inchizi ochii si vezi din nou acel lan. Pentru asta te-ai antrenat. Asta a fost examenul tau. Acum stii daca treci mai departe, daca faci parte din echipa de elita sau daca mergi acasa. Pana si Captain America a trecut printr-o serie de antrenamente si teste pentru a vedea daca este potrivit pentru a fi erou.

Indiferent de punctul in care vrei sa ajungi, trebuie sa treci peste anumite probe. Asa este si cu husele de protectie pentru dispozitivele mobile. Inainte de a oferi cea mai buna protectie, acestea sunt supuse mai multor teste si, in functie de scorul primit, le gasesti sau nu pe Lerato.ro. Caci numai cele bune, cele cu adevarat pregatite ajung sa aiba grija de telefonul tau mobil, iar mai jos ai cateva produse recomandate.

Doar cele care reusesc sa isi demonstreze forta, primesc o serie si un numar. Si nu, nu sunt simple cifre si nici coduri indescifrabile sau simboluri, precum in filmul „Numarul 23”. Acestea reprezinta o certificare a calitatii produselor. In cazul in care iti doresti protectie pentru telefonul mobil, atunci intra pe Lerato.ro si alege una dintre carcasele Otterbox, UAG sau Lifeproof (carcasele se vor transforma intr-un Gerard Butler si iti vor proteja telefonul mobil, mai ceva ca pe presedintele din „London has fallen”).

Principalele 3 branduri ale magazinului au un standard de calitate specific. Pentru a le cunoaste si intelege mai bine, ti-am pregatit cateva informatii, care, cu siguranta te vor ajuta sa iei mai usor deciziile atunci cand vine vorba despre protejarea dispozitivelor mobile.

UAG MIL-STD 810G-516.6 – Acest cod, care la prima vedere pare indescifrabil, este, de fapt, certificarea primita din partea Laboratoarelor MET, in urma anumitor testari. Pentru ca o husa sa primeasca aceasta certificare, dispozitivul mobil trebuie aruncat de la o distanta de aproximativ 120 cm pe fata, lateral si spate. Dispozitivul este aruncat de 26 de ori si, la final, trebuie sa functioneze normal, neavand niciun fel de zgarieturi pe ecran. Daca vrei sa incerci acest tip de produs, consulta oferta de carcase UAG si lasa-te purtat in orice tip de aventura!

UAG-protection

Lifeproof MIL-STD 810G-516.6 – Codul reprezinta standardul militar al U.S.A. pentru protectia impotriva caderii si a oricarei forme de soc. Este nevoie ca, fizic, husa de protectie sa reziste cazaturilor, vibratiilor si loviturilor de zi cu zi.

• Lifeproof IP-68 reprezinta standardul international pentru stabilirea gradului de protectie (Ingress Protection). 6 si 8 sunt cei mai mari indici pentru protectia impotriva oricaror substante solide sau lichide. Carcasele IP-68 rezista si ofera protectie in fata oricarui obstacol, chiar si la scufundarea telefonului mobil la o adancime de aproximativ 200 cm, timp de o ora. Husele Lifeproof tin apa, praful, murdaria si zapada la distanta. In cazul in care aceste huse te fac sa te simti mult mai in siguranta, comanda-le din sectiunea Lifeproof.

lifeproof-protection

Otterbox Certified Drop Protection – Pentru ca aceste huse sa ajunga sa iti protejeze telefonul, au trebuit ca mai intai sa treaca prin mainile unor ingineri iscusiti si cu multa creativitate, pasionati de inventarea diferitelor lucruri. Astfel, fiecare tip de husa este supus mai multor teste (peste 24), timp de peste 238 de ore. In cazul in care telefonului tau ii fac cu ochiul aceste huse intra pe oferta Otterbox si lasa-l sa isi alega cea mai buna protectie!

otterbox-protection

Sunteti curiosi sa vedeti cum arata (si ce se intampla in) centrul de testare Otterbox? Atunci va invitam sa urmariti clipul de mai jos cu testele efectuate pe si cu carcasele de protectie!

Prin mult efort, carcasele isi primesc medaliile de onoare. Acum isi pot proteja in voie telefoanele!

Selecteaza-le de pe Lerato.ro!