iluminat inteligent

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10

Ce ai spune de o cina romantica la lumina unui… LED? Sau cum ar fi sa poti sa schimbi intensitatea si culoarea luminii in fiecare camera, doar cu un simplu click? Ei bine, totul este posibil daca ai optat pentru un iluminat inteligent in propria casa. Hai sa vedem impreuna care sunt beneficiile unui astfel de sistem si care sunt principalii furnizori de astfel de accesorii si gadget-uri (ca sa stii de unde incepi cautarile)!

1. Avantajele iluminatului inteligent

  • Economisesti energie si ai grija de mediul inconjurator → odata instalat sistemul de iluminare smart, o sa vezi cum facturile incep sa aiba valori mai mici. Sistemul functioneaza pe baza de LED, iar acestea nu sunt mari consumatoare de energie si au o reputatie a calitatii si rezistentei (deci nu va trebui sa le schimbi prea des).
  • Poti controla de la distanta diversele dispozitive de iluminat din casa → imagineaza-ti sentimentul pe care il ai atunci cand te asezi confortabil in pat si iti dai seama ca ai uitat sa stingi lumina in camera. Cu sistemul smart, poti stinge tot ce vrei direct de pe telefon.
  • Sistem usor de gestionat si de verificat → ai toate sursele de iluminat dintr-o casa intr-un singur hub (intr-un singur loc). Pe aplicatie poti vedea fiecare sursa din casa si o poti gestiona individual.
  • Cresterea confortului dintr-o locuinta → dintr-o singura miscare te asiguri ca setezi in camera lumina de care ai nevoie si care nu iti deranjeaza ochii deloc
  • Poti controla intensitatea sau culoarea luminii → how cool is that? Vrei sa setezi o culoare rosie pentru o seara de gaming cu prietenii sau vrei sa lasi doar o unda de lumina pentru o cina romantica? Nimic mai simplu!
  • Un alt avantaj este ca nu ai nevoie de acces la internet pentru controlul luminii – odata ce esti inregistrat in retea, poti sa activezi tot ce ai nevoie direct din telefon.

iluminat inteligent

2. Furnizori de gadget-uri si accesorii pentru iluminat inteligent

Piata de accesorii si de gadget-uri pentru iluminat inteligent este in plina crestere – oferta disponibila aici incepe sa se diversifice din ce in ce mai tare si multi producatori gasesc aici o nisa de relansare si de castig. Noi am spune ca principalii jucatori sunt cei de la Philips si Xiaomi care ofera produse de inalta calitate, sigure, rezistente si usor de instalat si de utilizat.

Pentru o lume care este tot mai atenta la protejarea mediului inconjurator, la crearea unui spatiu cat mai confortabil acasa, la economisirea de energie, sistemul de iluminat smart vine si rezolva o mare parte din problema. Si iata cum tehnologia reuseste sa schimbe si glumele cu traditie in acest domeniu: De cati oameni ai nevoie sa schimbi un bec? De niciunul, pentru ca iluminatul smart te scapa de schimbarea vreunui LED pe o perioada lunga de timp 😊.

ℹ Ai -10% discount pe Lerato.ro daca folosesti codul: BLOG10