drumetii si alergare montana

Lerato a dat startul campaniei “#ErouInOutdoor – drumeție și alergare montană” și a venit cu o provocare specială și pentru toți cei care fac drumeții sau aleargă pe munte: ne-am dorit să aflăm care sunt traseele montane preferate ale românilor, așadar am lansat un concurs special!

Scopul campaniei a fost de a folosi experiența celor care deja merg pe munte, iar cu ajutorul acestora să promovăm trasee montane care sunt pline de priveliști frumoase și de povești montane.

Pe scurt, concursul a constat în trimiterea de trasee (descriere, fotografii, traseu) către noi, iar noi am avut sarcina de a le selecta pe cele mai frumoase, de a le premia, apoi de a le publica pentru a inspira cât mai mulți oameni să exploreze muntele.

Câștigătorul unei carcase de telefon mobil, rezistentă la șocuri, este Ionuț Dumitrașcu, care ne-a împărtășit experiența lui din Munții Vrancei din octombrie 2020.
Mai jos, vă lăsăm cu imagini incredibile și unice din acest loc.

trasee montane

trasee montane

trasee montane

trasee montane

Desemnarea câștigătorilor s-a făcut după ce au fost luate în considerare calitatea fotografiei, povestea din postare, dar și bifarea tuturor cerințelor din mecanismul campaniei despre care puteți citi aici. Juriul a fost format din echipa Lerato.ro, alături de Denisa Dragomir (campioană mondială de Sky Running) și Radu Restivan (fondator 321sport #RunningCulture).

***

Lerato.ro susține sportul în aer liber, iar în această perioadă drumețiile și alergarea montană sunt două dintre cele mai bune opțiuni pentru a petrece timpul liber în natură și de a face mișcare în siguranță!