E clar! Utilizatorii de telefoane smart sunt… neindemanatici! Stii prin cate traume trece telefonul tau, zi de zi? Ce crezi ca ar spune dispozitivele tale mobile despre tine? Imagineaza-ti cum telefonul tau isi face o programare si, in fiecare zi de marti, sta de vorba cu un psiholog. O sa se intinda pe canapea, probabil rusinat de modul in care arata, va vibra la fiecare lacrima varsata si va incepe sa ii povesteasca psihologului toate traumele prin care a trecut. Cu siguranta te-ai simti putin stingherit.


Stiati ca…
• Americanii cheltuie 10,7 miliarde de dolari reparand si inlocuind telefoanele iPhone?
• 26% dintre utilizatorii iPhone au ecranul telefonului spart?
• 15% dintre utilizatori continua sa isi foloseasca telefonul, desi acesta are ecranul spart?
• 79% dintre americani asteapta mai mult de o saptamana pentru a-si inlocui telefoanele?
• 20% dintre utilizatorii care au ecranul telefonului spart nu mai pot face fotografii, 27% nu isi mai pot folosi aplicatiile, 29% nu mai pot tasta anumite litere, iar 20% nu pot debloca ecranul?
• 25% dintre posesorii iPhone nu folosesc o husa de protectie pentru ca ei considera ca este ceva ieftin, 48% considera ca ar strica design-ul si stilul telefonului, iar 27% dintre ei sunt prea lenesi si comozi? Se pare ca ei nu au aflat ca acum poti avea stil si protectie in acelasi timp!
• 71% dintre posesorii iPhone nu isi protejeaza in niciun fel telefonul?

Daca ar fi intrebate de catre psiholog cum au ajuns in aceasta stare si ce anume le provoaca aceste stari, cele mai multe dintre telefoane ar acuza dureri de spate si ecrane sparte, cauzate de zgarieturi sau lovituri. Multe dintre ele sunt scapate, din neatentie, pe jos sau in apa, pe unele au fost varsate bauturi, altele au fost zgariate sau au cazut din buzunar sau din geanta. Probabil, undeva, exista o comunitate a telefoanelor si a dispozitivelor mobile parasite. Nu or fi ele chiar veterane de razboi, dar prin ceva experiente asemanatoare tot au trecut.
Cel mai mult le afecteaza faptul ca nu gasesc un sprijin in posesorii lor. Adica, dispozitivele mobile isi asuma niste riscuri, sunt intotdeuna langa tine, iti ofera cele mai tari poze de pus pe Facebook si te lasa sa fii la curent cu orice tip de noutate. Insa, cati dintre utilizatorii de dispozitive se ocupa, cu adevarat, de ele? Pai 49% dintre utilizatorii de telefoane si 69% dintre utilizatorii de tablete continua sa foloseasca dispozitivele asa cum sunt. 31% dintre telefoanele smart accidentate sunt pur si simplu inlocuite cu modele noi si numai 8% sunt trimise in service.
Stiai ca este mult mai probabil ca telefoanele smart sa fie distruse decat furate, iar cele mai multe accidente se petrec in primele 3 luni de la achizitionarea telefonului? Activitatile cele mai frecvente care determina accidente sunt mersul si folosirea telefonului in acelasi timp, sportul, folosirea telefonului pentru mai mult de o ora pe zi, realizarea mai multor lucruri in acelasi timp sau dormitul cu telefonul alaturi.

Care sunt cei mai neindemanatici utilizatori? Studiile au aratat urmatoarele:
• 40% – cei care tranzactioneaza la bursa;
• 25% – oamenii care au tatuaj;
• 25% – cei care detin o motocicleta;
• 15% – cei care detin mai multe proprietati imobiliare;
• 7% – posesorii de animale.

module1-fre-power-street-racer-070116

Intre noi fie vorba, este mult mai ieftin sa previi, decat sa tratezi. Costa mai mult sa iti repari telefonul, decat sa ai grija de el. 35% dintre posesorii de telefoane smart platesc pana la 8 dolari pe luna, pentru asigurarea dispozitivului mobil.

Hai, acum te poti trezi din cosmar! Stim prea bine ca tu nu esti genul de om care sa riste atat de mult cu dispozitivele mobile. Sigur ai intrat pe Lerato.ro si i-ai luat dispozitivului tau mobil o garderoba de zile mari, oferindu-i in acelasi timp stil si protectie.

Relaxeaza-te, acum ai protectie completa, de la carcase, pana la geamuri securizate. Niciodata nu stii pe unde poti ajunge!

Ofera-i telefonului tau superputeri, pe Lerato.ro!

Cell-Phone-Smartphone-Damage-Prevention-Infographic