Cum arata realitatea ta? Indiferent de cat de nebuna si de diferita ar suna versiunea ta (intr-o zi esti agatat de nori si vezi lumea de sus, in alta zi plonjezi in ocean si inoti langa balene, te dai cu placa de snowboard pe o banchiza de gheata, langa niste pinguini curiosi, sau esti pe un vapor si executi o aruncare perfecta la un cos de baschet situat pe un alt vapor), telefonul tau iti va fi alaturi si te va ajuta sa le dovedesti prietenilor tai ca nu esti chiar atat de… dus cu gandurile departe si de nerealist. Fii in toate aceste locuri cu husele Lifeproof! Demonstreaza-le celor din jur ca indrazneala de a visa si curajul de a incerca sunt cele care creeaza aventurile unice.

Noile huse Lifeproof sunt cele care nu te vor lasa niciodata balta si iti vor ocroti telefonul in orice activitate pe care o pui la cale. Iar acum ai huse pentru fiecare moment al tau. Pentru clipele in care alegi sa zbori cu parapanta si in care iti doresti ca telefonul tau sa poarte un costum de Iron Man pentru a-l proteja de pericole, Lifeproof Fre iti aduce carcase waterproof ce acopera in totalitate dispozitivul, creandu-i acestuia propria realitate. Daca, in schimb, iti propui ca astazi sa fie ziua in care te linistesti si doar dai o tura cu bicicleta pe un traseu accidentat, poti alege carcasele Lifeproof Nuud, carcase waterproof fara ecran de protectie suplimentar. Iar daca momentul tau presupune sa fii izolat pe o creasta de munte si sa privesti un rasarit al unui soare indraznet, departe de orice urma de agitatie urbana, atunci carcasele Lifeproof Fre Power, carcase waterproof cu extra-baterie, sunt cele de care ai nevoie.

lifeproof 360

Credeai ca realitatea ta nu poate fi surprinsa in totalitate si aratata prietenilor tai? Inseamna ca nu ai incercat toate functionalitatile carcaselor Lifeproof. Ai fost vreodata tentat sa vezi cum te vede lumea atunci cand faci wakeboarding sau kitesurfing, sa vezi daca vreun rechin e pe urmele tale? Cu noua tehnologie care filmeaza 360 de grade, totul este posibil. Si este posibil cu husele Lifeproof, care ii asigura telefonului tau protectia necesara in orice situatie si in orice loc! Vezi si tu ce vad ceilalti atunci cand intra in realitatea ta.

Achizitioneaza-ti si tu unul dintre produse pe Lerato.ro, unicul importator in Romania al acestui brand, si ofera-ti, in continuare, sansa de a visa si de a indrazni.

Construieste-ti realitatea pe Lerato.ro!