iPhone 14 culori - iata nuantele noilor modele de iPhone

Deja la o prima vedere, putem sa spunem ca nuantele alese acum de Apple sunt usor diferite de cele intalnite la modelele anterioare (seria iPhone 13). Si asta pentru ca furnizorului ii place sa  inoveze si sa aduca mici schimbari de la o serie la alta, astfel incat consumatorii sa nu se plictiseasca de nuantele telefoanelor. Comparand culorile cu cele de la seria 13, vedem ca unele dintre ele s-au pastrat (probabil cele care au avut un succes mai mare printre utilizatori), insa regasim si noutati. Noua ne plac denumirile culorilor noilor modele de telefon (le-am pastrat si noi in limba engleza, asa cum au fost ele comunicate), mai ales pentru ca ne duc cu gandul la ceva mai indraznet si mai energic. Probabil cei de la Apple au incercat sa „explice” inovatia din spatele crearii gamei si prin alegerea de culori.

Iata mai jos culorile din care poti alege pentru noile modele:

 • Culorile disponibile pentru seria 14
  • iPhone 14 (5 modele) → Purple, Blue, Midnight, Starlight, Product Red
  • iPhone 14 Plus (5 modele) → Purple, Blue, Midnight, Starlight, Product Red
  • iPhone 14 Pro (4 modele) → Purple, Gold, Silver, Space Black
  • iPhone 14 Pro Max (4 modele) → Purple, Gold, Silver, Space Black
 • Culorile disponibile pentru seria 13:
  • iPhone 13 (6 modele) → Midnight, Starlight, Product Red, Blue, Pink, Green
  • iPhone 13 mini (6 modele) → Midnight, Starlight, Product Red, Blue, Pink, Green
  • iPhone 13 Pro (5 modele) → Sierra Blue, Graphite, Gold, Silver, Alpine Green
  • iPhone 13 Pro Max (5 modele) → Sierra Blue, Graphite, Gold, Silver, Alpine Green

Uitandu-ne si la numarul de variante disponibile, putem observa ca de aceasta data regasim mai putine culori decat in cazul modelelor anterioare (seria actuala Pro avand oricum cu o culoare mai putin decat modelele standard & Plus – sau standard & mini, dupa caz).

Odata ce ai trecut prin lista de culori disponibile, o prima intrebare poate fi – are sens sa cumperi un produs in functie de culoare, atat timp cat urmeaza sa fie acoperita de o husa de protectie (noi speram ca protectia telefonului ramane o prioritate, mai ales atunci cand vorbim despre un model abia lansat pe piata)? Indiferent de raspunsul tau, noi avem solutia pentru orice situatie. Daca pentru tine conteaza mult culoarea telefonului, atunci te invitam sa alegi o husa transparenta, care sa iti protejeze la fel de bine dispozitivul mobil (dar fara sa afecteze partea de stil/ estetica), sau poate chiar sa incerci o husa in culorile originale ale telefonului (avantajul aici ar fi culorile mult mai vii disponibile in magazin).

Pe tine ce culoare te-a atras mai mult?