Sunt atat de multe lucruri in jurul nostru de care ne atasam (sub diferite forme si cu diferite intensitati), uneori involuntar, si pe care incercam sa le protejam. Unele dintre ele sunt mai usor de inteles (cum ar fi dragostea pentru pufosenia de pisica gri care leneveste intr-un colt de canapea, pentru telefon, masina sau pentru mirosul de carte proaspat iesita din tipar), iar altele dintre ele sunt atat de complicate, incat le luam ca atare si ne bucuram, zi de zi, de prezenta lor in vietile noastre. De exemplu: de ce iubim femeile? O intrebare care ii macina pe barbati de foarte multa vreme si la care inca incercam sa gasim raspunsul (legenda spune ca, in noptile senine de la inceputul lunii martie, barbatii norocosi viseaza raspunsul, dar doar unii dintre noi si-l mai aduc aminte atunci cand se trezesc).

Deci… de ce le iubim? Pentru ca… in tot ceea ce fac pun pasiune, speranta, putina nebunie si creativitate si, de fiecare data, incearca sa isi depaseasca limitele. Aceasta este natura lor. Mii de ganduri le traverseaza zilnic mintea si sunt capabile sa faca 10 lucruri deodata (si, uimitor, chiar le ies si ne lasa cu gura cascata). Da, dintr-o problema reusesc sa faca alte 10 probleme (inca nu ne-am prins cum functioneaza treaba asta), dar partea uimitoare este ca gasesc solutii pentru toate. Indiferent de regiune, de credintele lor, de istorie, sunt puternice si se lasa admirate in fiecare zi. Pentru frumusete, pentru rezistenta, pentru implicare. Sunt mame, sunt femei de cariera, surori, fiice, iubite, dar mai presus de toate sunt… ele. Persoane simple, dar cu emotii complicate (actiunea din Game of Thrones e mic copil pe langa acestea).

Si pentru ca sunt atat de importante pentru noi, le sarbatorim pe 8 martie. Este o zi dedicata lor, o zi in care alegem sa le multumim pentru curajul lor, pentru autenticitate, pentru rabdare, inspiratie si ambitie. Iar noua, barbatilor, nu ne ramane decat sa le fim alaturi si sa le protejam. Si nu pentru ca ar fi fragile, ci pentru ca au atat de multa initiativa, atat de mult zvac si pun atat de multa pasiune in ceea ce fac, incat trebuie sa ne asiguram ca nu sunt un pericol pentru cei din jur. Sunt atat de multe motive pentru care sa le fim recunoscatori (ce-i drept, unele raman inca un mister), incat vrem sa le facem cel mai frumos cadou (de n-ar fi fost Dragobetele inainte si Martisorul, sigur nu ne epuizam toate resursele creative si mai aveam inca ceva idei de cadouri inspirate). Si pentru ca acest razboi nu se poarta fara un as in maneca, Lerato.ro ne vine din nou in ajutor si ne scapa de aceasta triada periculoasa.

Pe Lerato.ro alegem sa sarbatorim femeile cu initiativa, aventuriere, cu stil si, bineinteles, indragostite in secret de telefonul lor. Asa ca, daca nu o poti proteja pe ea, atunci macar ofera-i protectie telefonului ei. Pe 8 martie gasesti cele mai bune preturi la huse sau carcase de protectie!

#iubimpromotiilesicadouriledininima!

#magazinuldecarcase

P.S: Femeile nu fac ce fac barbatii, ci fac ce nu pot face ei!